Aktuelno iz kulture

Poruka sa neba: Tom Kruz se skokom iz aviona zahvalio gledaocima filma "Top Gan: Maverik"

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

19/12/2022

-

14:29

Poruka sa neba: Tom Kruz se skokom iz aviona zahvalio gledaocima filma "Top Gan: Maverik"
Poruka sa neba: Tom Kruz se skokom iz aviona zahvalio gledaocima filma "Top Gan: Maverik" - Copyright Prinstscreen YouTube/Paramount Pictures

veličina teksta

Aa Aa

Tom Kruz poželeo je da se zahvali svim gledaocima filma "Top Gun: Maverik" koji je nedavno proglašen najgledanijim ostvarenjem 2022. godine, na vrlo neobičan način.

Glumac koji je poznat po tome što snima sve filmske vratolomije bez pomoći kaskadera, skočio je iz aviona nad teritorijom Južne Afrike, gde trenutno snima novi nastavak "Nemoguće misije".

"Nisam želeo da se godina završi, a da ne zahvalim svima vama koji ste došli u bioskope. Hvala što ste podržali 'Top Gun: Maverick'", rekao je glumac u videu, posle čega skače iz aviona.

Dok je u vazduhu, on nastavlja sa svojim govorom: "Gde sam stao? Oh da, hvala vam što ste podržali 'Top Gun: Maverick'. Kao i uvek, hvala vam što ste nam dozvolili da vas zabavimo. To je zaista jedinstvena čast u životu", dodao je glumac i svima poželeo srećne praznike.

Speicjalna objava poklapa se sa početkom prikazivanja "Top Gana" na platformi Paramount Plus.

To ostvarenje zaradilo je više od 1,4 milijarde dolara na blagajnama i istovremeno je Kruzov film sa najvećom zaradom u njegovoj karijeri.

Ostvarenje je režirao Džozef Kosinski, a pored Toma, u njemu igra Val Kilmer, Majls Teler, Dženifer Koneli, Džon Hem i mnogi drugi.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura