Aktuelno iz kulture

Čovek koji "nemoguće misije" čini mogućim: Tom Kruz predstavio jednu od najstrašnijih filmskih vratolomija

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

21/12/2022

-

07:04

Čovek koji "nemoguće misije" čini mogućim: Tom Kruz predstavio jednu od najstrašnijih filmskih vratolomija
Čovek koji "nemoguće misije" čini mogućim: Tom Kruz predstavio jednu od najstrašnijih filmskih vratolomija - Copyright Prinstscreen YouTube/Paramount Pictures

veličina teksta

Aa Aa

Tom Kruz jedan je od najposvećenijih glumaca, poznat po tome da sve vratolomije u svojim filmovima izvodi sam. Međutim, deluje da je u novom nastavku "Nemoguće misije" prevazišao sam sebe.

Paramount Pictures, studio koji stoji iza novog ostvarenja, objavio je nedavno video u kom se vidi kako je iza kulisa izgledalo Kruzovo izvođenje najopasnijeg poduhvata do sada, za koji kažu da je i najrizičniji u istoriji kinematografije.

U ovom videu vidi se Kruzova priprema i izvođenje zastrašujućeg skoka sa litice Helesilt u Norveškoj.

"Ovo je najopasnija stvar koju smo ikada pokušali", kaže glumac u ovom videu.

Njegova vratolomija je kompleksna i uključuje skok sa motorom preko litice, a zatim slobodan pad sa otvaranjem padobrana u poslednjem trenutku.

Publika će uskoro moći da vidi ovaj poduhvat i u širem kontekstu, budući da će se film, četiri godine nakon što je najavljen konačno naći u bioskopima 2023.

Kruz, naravno, igra glavnu ulogu, a pridružuju mu se Sajmon Peg, Vanesa Kirbi i mnogi drugi. 

Snimanje filma nisu zakomplikovale samo teške vratolomije, nego i pandemija. Ipak, Kruz je ovu "Nemoguću misiju" učinio mogućom.

Glumac se, takođe, nedavno zahvalio publici ostvarenja "Top Gun: Mavercik", koji je film sa najvećom zaradom 2022. skokom iz aviona.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura