Aktuelno iz kulture

Maja Čampar o seriji "Dug moru": U mom prvom profesionalnom angažmanu pred kamerom moj lik umire

Komentari

Autor: Tanjug

27/03/2023

-

11:23

Maja Čampar o seriji "Dug moru": U mom prvom profesionalnom angažmanu pred kamerom moj lik umire
Maja Čampar o seriji "Dug moru": U mom prvom profesionalnom angažmanu pred kamerom moj lik umire - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

veličina teksta

Aa Aa

Za glumicu Maju Čampar je učešće u seriji "Dug moru" bio njen prvi profesionalni angažman pred kamerom. 

U ovoj popularnoj seriji ona igra mladu majku koja je ostavila svoju bebu, a koja odrasta u jednog od glavnih likova.

"Jako mi je bilo teško, zanimljivo i blisko. Ja sam iz Crne Gore i meni su sve te priče oko štriga i svega toga jako bliske, uvek su bile tu. Da li je neko na Luštici ili na severu, toga kod nas ima mnogo i dan danas. Drago mi što se ta vrsta mistike iz Crne Gore obrađuje", rekla je glumica za Tanjug Reflektor. 

Čampar ističe da joj je bilo lepo što je prvu sezonu režirao Goran Gajić, i što je od svih iz ekipe imala priliku da uči i "kupi mnogo", čak i kad nisu bili na snimanju pošto su svi bili smešteni zajedno.

Prisetila se jako teške scene koju je trebalo da odigra gde ostavlja bebu u krševima i ode da se ubije.

Tanjug/Jadranka Ilić

 

"Sećam se priče sa treće godine fakulteta, kad je profesor rekao: 'Šta ćemo kada vaš prvi snimajući dan u životu bude smrt vašeg lika?' I mene sačeka prvi dan gde moj lik treba da umre", prisetila se Čampar.

Prema njenim rečima, glavna pitanja postavljena u prvoj i dobila  su odgovor u drugoj sezoni, a treća predstavlja smiraj i poprima neki novi ugođaj sa dolaskom novih glumaca.

Čampar je ocenila da "neka vrsta bliskog nemira, u svim odnosima, svako je sa svakim intenzivno povezan i uvek je u iščekivanju odgovora", a serija je retka baš zbog vrste misticizma kog poseduje.

Treća sezona "Dug moru" prikazuje se na Superstar TV radnim danima od 21h.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura