Reflektor

Sve je izvesnije: Kifer Saterlend se vraća kao Džek Bauer u seriji “24”

Komentari

Autor: Headliner

11/09/2021

-

16:04

Sve je izvesnije: Kifer Saterlend se vraća kao Džek Bauer u seriji “24”
Sve je izvesnije: Kifer Saterlend se vraća kao Džek Bauer u seriji “24” - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Kompanija Fox prvo je objavila da planira dva nova projekta temeljena na seriji "24", ali je prošle godine saopšteno da su od toga odustali.

Međutim, nedavno je američki Deadline preneo reči predsednika kompanije Fox Entertainment Majkla Torna koji je izjavio da se trenutno "aktivno vode kreativni razgovori" sa producentima pomenute serije kako bi se Džek Bauer vratio na male ekrane, prenosi portal Headliner.

Hauard Gordon, izvršni producent serije "24", izjavio je da nema još zvanične odluke, te da će vest biti objavljena kada se "sklope sve kockice".

Što se tiče Kifera Saterlenda, on je prošle godine u jednom od intervjua izjavio kako ga zanima uloga Džeka Bauera, bilo na filmu, bilo u novim nastavcima serije.

"Ako neko dođe sa sjajnom pričom koja će biti ispričana u dva sata, onda ćemo snimiti film, ali ako neko dođe sa sjajnom pričom koja traje 24 sata, onda ćemo snimiti seriju", reči su popularnog glimca.

Prvi od planiranih projekata trebalo je da bude takozvani prequel - priča bi opisivala kako je Džek Bauer postao agent, a kojeg smo od 2001. gledali u seriji "24". Druga serija, kako je ranije saopšteno, zadržala bi format kada se u 24 sata odvija jedan događaj, ali bi se taj format koristio u drugim žanrovima.

Prva epizoda serije u kojoj agent Džek Bauer (Kifer Saterlend) krši sva pravila kako bi u roku od 24 sata spasao Ameriku od teorističkog napada prikazana je u novembru 2001. godine, a emitovanje je trajalo punih osam sezona.

Sezona pod nazivom "24: Live Another Day" snimljena je potom 2014, da bi tri godine kasnije bila prikazana i jedna "spinof" sezona "24: Legacy" u kojoj se ne pojavljuje lik Džeka Bauera.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura