Reflektor

U2 objavili pesmu za "Pevajmo 2": Bono Voks pozajmio glas raspevanom lavu u nastavku bioskopskog hita

Komentari

Autor: Deadline, Euronews Srbija

04/11/2021

-

14:50

U2 objavili pesmu za "Pevajmo 2": Bono Voks pozajmio glas raspevanom lavu u nastavku bioskopskog hita
U2 objavili pesmu za "Pevajmo 2": Bono Voks pozajmio glas raspevanom lavu u nastavku bioskopskog hita - Copyright AP/Brent N. Clarke

veličina teksta

Aa Aa

Nakon tri godine tišine, bend "U2" je konačno objavio novu pesmu pod nazivom "Your Song Saved My Life", koja će se čuti i u nastavku animiranog filma "Sing" (Pevajmo).

"Ova pesma je prepuna emocija i doslovno govori o tome kako želimo da se publika oseća dok, posle filma, napušta bioskopske dvorane", kazao je reditelj Gart Dženinks.

U pomenutom animiranom ostvarenju, frontmen čuvenog irskog sastava, Bono Voks, debituje u jednoj animiranoj priči. Bono je pozajmio glas rok legendi, lavu Kleju Kaloveju, prenosi Deadline.

"Sing 2" trebalo bi da se u bioskopima pojavi za božićne praznike, a u nastavku ove popularne animirane franšize gledaoci će pratiti avanture uvek optimistične koale, Baster Mun, i njegove ekipe izvođača koji se pripremaju za svoj najblistaviji scenski performans i to u svetkoj prestonici zabave. 

Bez ikakvih poslovnih veza, Baster i njegova glumačka ekipa koju čine umorna majka svinja Rozita, rokerka Eš, gorila Džoni, stidljiva slonica Mina i naravno svinjski provokator Ginter moraju se ušunjati u svetski poznate kancelarije Kristal Entertejmenta, kojima upravlja nemilosrdni mogul - vuk Džimi Kristal.

Družina će pred sobom imati još jedan veliki problem - kako da nagovore najzabavniju rok zvezdu na svetu, lava Kleja Kaloveja  da im se pridruži. Legenda roka se povukla od sveta pre više od deset godina, nakon gubitka supruga, a ono što je počelo kao san o velikom uspehu, postaće emotivni podsetnik na moć muzike koja leči i najslomljenija srca.

"Your Song Saved My Life" nije jedina pesma "U2", koja će se čuti u "Sing 2". Kultnu numeru ovog sastava "Where the Streets Have No Name" u filmu izvode Tori Keli, Taron Egerton, Skarlet Johanson, Ris Viderspun i Niki Krol, "Stuck in a Moment You Can't Get Out Of" čućemo u izvođenju Skarlet Johanson, koja će u duetu s Bonom izvesti i "I Still Haven’t Found What I’m Looking For".

Ovog meseca, povodom proslave 30-ogodišnjice albuma koji je čuvena irska grupa objavila 1991. godine, pod nazivom "Achtung Baby", biće objavljeni i arhivski snimci legendarnih nastupa "U2" na njihovom zvaničnom TikTok nalogu.

Iako je ranije najavljeno da se mogu očekivati nove stvari i nastupi, "U2" i dalje nisu objavili pojedinosti niti konkretne datume, a uživo pred publikom nisu nastupali od jeseni 2019. godine.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura