Poznati

Šakil O'Nil izlazi na crtu Džejmsu Lebronu: Još jedna košarkaška legenda uplovila u svet animacije

Komentari

Autor: Variety

24/07/2021

-

16:22

Šakil O'Nil izlazi na crtu Džejmsu Lebronu: Još jedna košarkaška legenda uplovila u svet animacije
Šakil O'Nil - Copyright AP/Elise Amendola

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaška legenda Šakil O'Nil upušta se u novu avanturu i to animiranu, pošto se prihvatio da bude koscenarista i producent animiranog kratkog filma pod nazivom "HeadNoise".

Kako piše Variety, O’Nil će debitovati u pomenutim ulogama za najavljeno ostvarenje iza koga je i stala njegova kompanija "Jersey Legends Productions".

Tema filma nije strana legendi američke i svetske košarke, budući da priča prati dvojicu prijatelja iz detinjstva, koji su talentovani košarkaši i obojica sanjaju o NBA ligi, a bavi se unutrašnjim i spoljnim pristiscima i svim onim stvarima koje prate mlade potencijale na putu ka uspehu.   

"Mnogo sam posan na ‘HeadNoise'. Prvi put pišem i produciram sopstveni projekat. Želeo sam da skrenem pažnju na ono sa čim se mnogo ljudi susreće, svakodnevno se noseći sa stresom i anksioznošću", kazao je O’Nil.

Animirano ostvarenje je trenutno u završnoj fazi, a premijera je planirana tokom naredne godine.

Ostaje da se vidi da li će animirani film O`Nila nadmašiti popularni "Svemirski basket", koji je premijeru doživeo 1996. i kog je proslavio legendarni Majkl Džordan.

Ali sada, dugoočekivani nastavak "Spejs džema" kao producent potpisuje Lebron Džejms, igrač Los Anđeles Lejkersa.

Ovo ostvarenje se nalazi na repertoarima američkih bioskopa i uprkos lošijim recenzijama, samo u prvom vikendu prikazivanja ostvario je zaradio od 32 miliona dolara. Lebron u filmu igra i jednu od glavnih uloga, a uz pomoć Duška Dugouška, Patka Dače, Tasmanijskog Đavola, Ptice Trkačice i ostalih animiranih heroja sprema se za utakmicu života kako bi spasio svog sina.

Komentari (0)

Magazin