Reflektor

"Neka srce kuca jače": Beti Đorđević pet decenija karijere proslavlja 19. februara u Kombank dvorani

Komentari

Autor: Euronews Srbija

25/01/2022

-

16:58

"Neka srce kuca jače": Beti Đorđević pet decenija karijere proslavlja 19. februara u Kombank dvorani
"Neka srce kuca jače": Beti Đorđević pet decenija karijere proslavlja 19. februara u Kombank dvorani - Copyright Aleksandra Ignjatović

veličina teksta

Aa Aa

Srpska džez i pop diva, Beti Đorđević, održaće svoj jubilarni koncert u Kombank dvorani 19. februara s početkom u 20 sati.

Pod sloganom "Neka srce kuca jače", što je jedan od njenih najvećih hitova iz 1975. godine, Beti Đorđević priprema nastup kojim će obeležiti čak pet decenija uspešne karijere.

"Sofisticiranost izvođenja i sjajan raspon vokala obojiće Betinu set listu za ovo veče, a mešavina sola, bluza, džeza i popa pružiće publici jedinstveni osećaj koji se retko viđa i čuje na današnjim koncertima", navode organizatori, podsećajući da će koncert biti održan u skladu sa epidemiološkim merama, a da je za potrebe istog potrebna samo ulaznica.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Ticket Visiona, kao i online (www.tickets.rs)  po ceni od 1.500 dinara (zona 3), 1.900 (zona 2), 2.200 (zona 1) i 2.600 dinara (zlatna zona).

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura