Reflektor

Lena Kovačević za Dan žena u Novom Sadu

Komentari

Autor: Euronews Srbija

25/02/2022

-

14:20

Lena Kovačević za Dan žena u Novom Sadu
Promo/Irina Duplevskaja - Copyright Promo/Irina Duplevskaja

veličina teksta

Aa Aa

Koncertom 8. marta u novosadskoj Sinagogi, Lena Kovačević započinje prolećnu turneju po Srbiji i regionu.

Lena će, sa svojim muzičarima, povesti publiku na muzičko putovanje kroz svoje studijske albume i singlove koji se emituju širom regiona, kao i u zemljama zapadne Evrope i Turske.

Pesme "Caffe", "Dubine", "Samo da mi je", "Leto je" i druge, urađene su u posebnim aranžmanima, za ovu priliku. Lena će, takođe, predstaviti i muziku iz filma "Nije loše biti čovek" koju je pisao Momčilo Bajagić.

Lena Kovačević je kreativni ambasador nacionalne platforme Serbia Creates/Srbija Stvara, s kojom sarađuje na posebnim i inovativnim koncertnim i muzičkim projektima.

Predstavljala je Srbiju na Dubai Expo 2021, s dva uspešna nastupa, a njen glas i pesme mogu se čuti širom sveta, od Holandije, Belgije, Nemačke, Grčke, Italije, Kipra do Amerike, Afrike i Turske. Lena je i deo međunarodne produkcijske kuće "Pasion Turca".

Ulaznice za koncert su u prodaji u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2, tel. 021/452-344), radnim danima od 9h do 13h, kao i na dan koncerta u holu Sinagoge od 18h do početka programa. Onlajn rezervacije dostupne su na sajtu Muzičke omladine (muzickaomladina.org).

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura