Reflektor

Gru je tu: U pripremi dokumentarni serijal o životu Dalibora Andonova

Komentari

Autor: Euronews Srbija

10/03/2022

-

13:25

Gru je tu: U pripremi dokumentarni serijal o životu Dalibora Andonova
Dalibor Andonov Gru - Copyright E-Stock/Časlav Vukojčić

veličina teksta

Aa Aa

Uz više od 10 sati materijala razgovora, sa više od 40 sagovornika, prijatelja, kolega, saradnika, ljudi koji su bili deo muzičke, sportske i životne priče Dalibora Andonova Grua (1973-2019), u pripremi je dokumentarni serijal.

"Projekat na kom se radi godinu dana, uskoro će dobiti i finalnu verziju. Obuhvatiće ne samo biografiju, već celu jednu eru muzike, duha Beograda, rađanja rep kulture i razgranavanje scene koja je u najtežim vremenima mogla da parira mnogima na svetskom nivou, po izrazu, zvuku i porukama koje se šalju. Gru je bio pionir toga", navodi se u saopštenju za dokumentarni serijal čiji su autori Bojan Vinulović i Rennè Miskolci.

Kako je najavljeno, serijal bi trebalo da zaokruži priču o čoveku za kog su mnogi sagovornici rekli slične ili identične reči - "tata rep scene". 

"Veliku zahvalnost upućujemo svima koji su bili deo serijala, njihove reči i anegdote o druženju, muzici, rep kulturi, snimanju, koncertima, ekstremnim sportovima, Partizanu, košarci i antologijskim spotovima, samo su potvrda reči da - Gru tu je!", zaključuje se u saopštenju autora. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura

Porodica sa supermoćima, novi Sajnfildov projekat i Dženifer Lopez u svemiru: Nove serije i filmovi u maju na Netfliksu