Reflektor

Nikolas Kejdž želi da igra negativca u nastavku novog bioskopskog hita "Betmen"

Komentari

Autor: People

18/03/2022

-

16:43

Nikolas Kejdž želi da igra negativca u nastavku novog bioskopskog hita "Betmen"
Nikolas Kejdž - Copyright Tanjug/AP/Richard Shotwell

veličina teksta

Aa Aa

"Betmen" reditelja Meta Rivsa novi je bioskopski hit, budući da se približava zaradi od 500 miliona dolara na svetskim blagajnama.

Iako kompanija "Warner Bros. Pictures" nije zvanično objavila da će se snimati nastavak ovog ostvarenja, reditelj je nedavno izjavio da se ne snima prvi deo ako neće biti i drugog. S druge strane, glumac Robert Patison, koji se ovog puta našao u ulozi Betmena, izrazio je, takođe, želju da dođe do nastavka ovog ostvarenja.

Na priču o snimanju drugog dela se nadovezao Nikolas Kejdž, koji je izjavio da želi da glumi negativca u nastavku Rivsovog "Betmena".

"Veoma sam uzbuđen što ću videti ovaj novi film sa Robertom Patisonom u ulozi Betmena, verujem da je fantastičan, a ja bih želeo da glumim Egghead-a (Jajoglavog), negativca kog je igrao Vinsent Prajs.

Želim priliku da ponovim tu ulogu, smatram da Jajoglavog mogu učiniti potpuno zastrašujućim i već imam koncept za njega - stoga, ovim putem šaljem poruku ljudima iz `Vornera` da sam potpuno spreman za ovakav projekat", poručio je Kejdž na premijeri svog novog filma "The Unbearable Weight of Massive Talent" na festivalu u Teksasu, a prenosi People.

Pomenuti Vinsent Prajs je oživeo čuvenog negativca, koji je ujedno poznat i kao jedan od najpametnijih ljudi na svetu, u seriji o Betmenu koja je emitovana šezdesetih godina 20. veka.

U ovom ostvarenju, Kejdž igra izmišljenu verziju sebe - glumca kom je karijera krenula nizvodno, pa je primoran da prihvati ponudu od milion dolara i pojavi se na rođendanskoj zabavi svog fana. Kejdž će ubrzo shvatiti da "propada u zečju rupu", budući da biva primoran da igra svaku od najpoznatijih i najlegendarnijih likova koje je igrao tokom karijere, ali kao stvarni Nikolas Kejdž...

 

Zanimljiv podatak jeste da "The Unbearable Weight of Massive Talent" za sada ima maksimalnih 100 odsto glasova na na specijalizovanom sajtu za serije i filmove Rotten Tomatoes, a bioskopska premijera je zakazana za 22. april.

 

Preporuka za vas

Da li je Nikolas Kejdž jedini, posle Marlona Branda, koji je uneo nešto novo u glumu?

Komentari (0)

Kultura