Reflektor

Premijera serije "Gaslit": Džulija Roberts i Šon Pen u uzbudljivoj priči o braku, izdaji, ljubavi i nadi

Komentari

Autor: 24sedam, Euronews Srbija

20/04/2022

-

14:33

Premijera serije "Gaslit": Džulija Roberts i Šon Pen u uzbudljivoj priči o braku, izdaji, ljubavi i nadi
EPA/ZBIGNIEW MEISNNER - Copyright EPA/ZBIGNIEW MEISNNER

veličina teksta

Aa Aa

Serija "Gaslit" u kojoj glavne uloge imaju Džulija Roberts i Šon Pen premijerno je prikazana u Njujorku, a ovaj politički triler publika će imati priliku da gleda od 24 aprila, prenosi portal 24sedam.

Šon Pen igra Džona Mičela, prijatelja i advokata nekadašnjeg predsednika Amerike Ričarda Niksona, dok se kraljica romantičnih komedija našla u ulozi njegove supruge Marte Mičel - prve žene uzbunjivača javnosti za koju je Nikson i tvordio da bez nje ne bi bilo ni afere "Votergejt".

O aferi "Votergejt" je mnogo pričano svih ovih godina, međutim ovde je reč o potpuno novoj perspektivi na celu aferu, bar tako tvrde tvorci serije "Gaslit".

Kreatorima serije cilj je bio da se priča o Votergejt aferi fokusira na ljude koji su bili uključeni u aferu, a ne samo na faktografiju i političke informacije.

EPA/ZBIGNIEW MEISNNER

 

Marta koja je zapravo bila prvi uzbunjivač javnosti bila je prepoznatljiva po svojim raskošnim haljinama i naočarima za sunce.

Bila je izuzetno uticajna i često gostovala u TV emisijama gde je kritikovala muža. Kada je Džon probao da je spreči da otkrije aferu, pokušala je da upozori novinare. Na kraju se razvela od muža koji je bio optužen za zaveru.

"Jedva čekam da gledaoci počnu da uživaju u glumi kompletne postave koju predvodi Džulija Roberts u ovoj uzbudljivoj priči o braku, izdaji, ljubavi i nadi",  izjavio je Robbie Pickering, kreator serije i producent.

Inače, produkcija ove serije u julu bila je u žiži javnosti jer je Šon Pen odbio da snima dok se cela ekipa ne vakciniše.

Ovih dana svetski mediji prenose i informaciju da će film "Ticket to paradise" sa Džulijom Roberts i Džordžom Klunijem u glavnim ulogama početi sa prikazivanjem u bioskopima na jesen.

Biće to prvi put posle 20 godina da se glumica koju su proslavile romantične komedije pojavi u naslovu tog žanra.

Roberts je za "The New York Times" nedavno izjavila da nije namerno izbegavala žanr koji ju je učinio popularnom, već da nije bilo dovoljno dobrog scenarija i ideje.

"Da sam mislila da je nešto dovoljno dobro, uradila bih to. Ali imam i troje dece u poslednjih 18 godina. To još više podiže lestvicu jer onda nije samo: 'Da li je ovaj materijal dobar?' To je i matematička jednačina radnog rasporeda mog muža i rasporeda dece u školi i letnjeg raspusta. Veoma sam ponosna što sam kod kuće sa svojom porodicom i što za sebe mogu da kažem da sam domaćica", ispričala je Džulija Roberts.

Preporuka za vas

Šon Pen dao ultimatum producentima serije o Votergejtu: Ili će svi biti vakcinisani ili se ja ne vraćam na snimanje

Komentari (0)

Kultura