Reflektor

Džordž Majkl kakvog nismo poznavali: Ekskluzivni arhivski snimci i nastupi u dokumentarcu o popularnom muzičaru

Komentari

Autor: 24sedam

22/04/2022

-

17:08

Džordž Majkl kakvog nismo poznavali: Ekskluzivni arhivski snimci i nastupi u dokumentarcu o popularnom muzičaru
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Dokumentarni film "George Michael: Freedom Uncut" biće objavljen kao globalni bioskopski događaj u salama širom sveta u junu, prenosi portal 24sedam.

Film prati život velike muzičke zvezde posle izdavanja prvog samostalnog albuma "Faith" iz 1987. godine i nastanak njegovog nastavka "Listen Without Prejudice: Vol 1" iz 1990. godine.

Dokumentarac uključuje ekskluzivne arhivske snimke iz Majklove lične arhive, kao i nastupe i intervjue s mnogim njemu omiljenim muzičarima.

Tom Mekej, predsednik Premium sadržaja u Sony Music Entertainment-u, je povodom premijere ovog ostvarenja izjavio:

"Džordž Majkl je bio inspirativan umetnik čija priča zaslužuje da bude podeljena na velikom platnu u celom svetu. U čast Džordžovog rođendana (25. jun) ovog juna, oduševljeni smo što radimo s Dejvidom Ostinom i našim partnerima iz Trafalgar Releasing-a, kako bismo obožavaocima omogućili do sada neprikazan pristup Majklovom izvanrednom životu na pozornici i izvan nje"

Prema rečima Marka Alenbija, izvršnog direktora Trafalgar Releasing-a, ponosni su što donose poslednji rad Džordža Majkla na veliko platno u globalnom bioskopskom događaju.

"Kao umetnik čija muzika nastavlja da odjekuje kroz generacije, ova premijera će biti prikladna počast njegovom životu i karijeri, a koja će pružiti obožavaocima priliku da zajednički slave njegov život u bioskopima širom sveta", kazao je Alenbi.

Džordž Majkl je preminuo na Božić 2016, u 53. godini života.

Kako je najavljeno, dokumentarni film "George Michael: Freedom Uncut" naći će se na bioskopskim repertoarima 22. juna.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura