Reflektor

"Stara družina" ponovo na okupu: Svi osim jednog glumca pojaviće se i u nastavku kultne serije "Vesele sedamdesete"

Komentari

Autor: Hollywood reporter

02/05/2022

-

14:57

"Stara družina" ponovo na okupu: Svi osim jednog glumca pojaviće se i u nastavku kultne serije "Vesele sedamdesete"
Vesele sedamdesete - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Ešton Kučer, Tofer Grejs, Mila Kunis, Lora Prepon i Vilmer Valderama pojaviće se u nastavku kultne serije "Vesele sedamdesete", a koja će kako je ranije objavljeno imati 10 epizoda i na Netfliksu će biti emitovana pod nazivom "Vesele devedesete".

Hollywood reporter je objavio da su sada i zvanično potvrđene informacije da su junaci originalne postave zaključuli ugovore i da će se pojaviti u seriji u kojoj će uloge Kiti i Reda Forman ponoviti Kurtvud Smit i Debra Džo Rap.

Jedini član "vesele družine" koga publika neće gledati u nastavku "Vesele devedeset" je Deni Masterson, koji se suočava sa tri optužbe za silovanje.

Nova serija "Vesele devedesete" pratiće Leju Forman, ćerku Erika i Done, koja dolazi u posetu baki i deki za vreme letnjeg raspusta. Ona se povezuje sa novom generacijom mladih iz Point Plejsa, ali će njeno ponašanje sve vreme biti, naravno, pod budnim očima Kiti i Reda.

Kako je ranije objavljeno, Kali Haverda igraće Leju Forman, Ešli Ofderhajd buntovnu Gven, dok će Mejs Koronel igrati Džeja. U novoj družini će biti i Nejt, koga igra Maksvel Ejsi Donovan, te Rejn Doi kao Ozi i Sem Morelos koja će se pojaviti u ulozi Niki. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura