Reflektor

Tom Kruz napravio šou u San Dijegu: Iz helikoptera pravo na crveni tepih povodom premijere nastavka "Top Gana"

Komentari

Autor: 24sedam

05/05/2022

-

15:49

Tom Kruz napravio šou u San Dijegu: Iz helikoptera pravo na crveni tepih povodom premijere nastavka "Top Gana"
Tom Kruz napravio šou u San Dijegu: Iz helikoptera pravo na crveni tepih povodom premijere nastavka "Top Gana" - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Holivudska zvezda sletela je juče na crveni tepih u San Dijegu pravo iz helikoptera i to onog kojim je sam pilotirao, preneli su oduševljeno svetski mediji, nakon premijere dugo očekivanog nastavka filma 2Top Gan" koja je održana sinoć u San Dijegu, prenosi portal 24sedam.

Zvezda filma "Top Gan: Maverik" pilotirao je Erbasovim helikopterom koji je bio ispisan njegovim imenom i nazivom željno iščekivanog nastavka filma.

U novom filmu pedesetdevetogodišnji Kruz ponavlja svoju ulogu Maverika, nakon više od tri decenije nakon što je prikazan originalan “Top Gan” 1986. godine.

Kako i dolikuje ovom filmu crveni tepih je bio postavljen na nosaču aviona.

Inače "Top Gan: Maverik" je snimljen pre više od dve godine i samo je jedan od brojnih blokbstera čija premijera je odložena zbog pandemije koronavirusa. Prvobitno je premijera bila planirana za jun 2020. godine.

Film će biti prikazan i u Kanu, van konkurencije.

Film "Top Gan: Maverik" pretpremijerno će biti prikazan 25. maja u odabranim bioskopima, a karte za film su već u prodaji. Film na redovni bioskopski repertoar stiže 26. maja.

Dodatnu svežinu ovom filmu donosi nova, talentovana ekipa glumaca, predvođena sjajnim Majlsom Telerom koji tumači jedan od glavnih i veoma bitnih likova. Pored njega ističe se i Dženifer Koneli koja se fenomenalno uklopila i posve prirodno ušetala u ne tako običan život Pita Mičela.

Prvi film "Top Gan" pomerio je granice žanra i na mnogo nivoa uticao na savremenu kulturu, pa kreatori filma veruju da će i ovaj nastavak oblikovati naraštaje koje dolaze a Pit Mičel ostati ono što je oduvek i bio - najbolji među najboljima.

Lejdi Gaga je napisala pesmu za ovaj film i kako je izjavila, pesma predstavlja ljubavno pismo celom svetu nakon pandemije.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura