Reflektor

Veče akcije uz nastavak klasika - "Top Gan: Maverik" 26. maja u MTS Dvorani

Komentari

Autor: Euronews Srbija

16/05/2022

-

12:18

Veče akcije uz nastavak klasika - "Top Gan: Maverik" 26. maja u MTS Dvorani
Tom Kruz - Copyright Tanjug/AP/Paramount Pictures

veličina teksta

Aa Aa

Veče akcije uz nastavak klasika "Top Gan" iz 1986. godine pod nazivom "Top Gan: Maverik" biće održano u četvrtak, 26. maja, u 20 sati u Velikoj sali MTS Dvorane.

"Svi korisnici Film klub kartice dobiće duple bodove povodom upriličenog filmskog događaja", navode iz MTS Dvorane.

U najnovijoj akcionoj drami reditelja Josefa Kosinskog (Joseph Kosinski ), na veliko platno vraća se po ovoj ulozi decenijama poznat Tom Kruz ( Tom Cruise) kome društvo u uzbudljivoj filmskoj priči prave i Majls Teler (Miles Teller), Dženifer Koneli (Jennifer Connelly), Džon Ham (Jon Hamm,) Džej Elis ( Jay Ellis ), Dejvis i Ed Haris (Davis i Ed Harris ) i drugi.

Nakon više of 30 godina služenja u mornarici, kao jedan od najboljih pilota, Pit Maverik Mičel (Tom Kruz) je tamo gde i treba da bude. Ne preza da probije barijere kao hrabar test pilot i izbegava da prihvati unapređenje koje bi ga zauvek spustilo na zemlju.

Kada je počeo da podučava vod mladih pilota koji su na obuci za specijalne misije, kakve ni jedan živi pilot nikada još nije video, Maverik sreće poručnika Bredlija Bredšoa čiji je nadimak Ruster, sina Maverikovog pokojnog prijatelja i oficira za presretanje radara poručnika Nika Bredšoa, zvanog Gus.

Suočavajući se sa neizvesnom budućnošću i sa duhovima prošlosti, Maverik se upušta u borbu sa svojim najvećim strahom, što će kulminirati misijom koja zahteva veliku žrtvu svih koji budu izabrani da u nju polete.

U nastgavku se ne pojavljuju Keli Mekgilis, koja je igrala Šarlot Čarli Belkvud, ljubavnu partnerku Pita Mičela, kao ni Meg Rajan koja je bila Gusova supruga Kerol Bredšo.

"To nisu bile priče koje smo želeli da ispričano", rekao je reditelj Kosinski u nedavnom intervjuu za Insider, rekavši da nije razmišljao o tome da vrati dva ženska lika.

"Nisam želeo da svaka priča uvek gleda unazad. Bilo je važno predstaviti neke nove likove", dodao je reditelj.

Nastavak kultnog filma "Top Gan"  premijerno će biti prikazan na specijalnoj projekciji na Kanskom festivalu, koji se održava od 17. do 28. maja.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura