Reflektor

VIDEO Prvi trejler za drugu sezonu serije "Veštac": Siri stiže u Ker Moren

Komentari

Autor: Indie Wire

12/07/2021

-

18:27

VIDEO Prvi trejler za drugu sezonu serije "Veštac": Siri stiže u Ker Moren
VIDEO Prvi trejler za drugu sezonu serije "Veštac": Siri stiže u Ker Moren - Copyright Printscreen YouTube/Netfix

veličina teksta

Aa Aa

Premijera druge sezone "Vešca" (The Witcher), popularne Netfliksove serije zasnovane na romanima poljskog pisca Andžeja Sapkovskog, zakazana je za jesen, a produkcija je nedavno objavila prvi trejler sa Henrijem Kavilom u glavnoj ulozi.

"Veštac" prati avanture lovca na čudovišta Geralta iz Rivije (Henri Kavil), čarobnice Jenefer (Anja Šalotra) i princeze Siri (Freja Alan). 

U novom trejleru vidimo da Geralt počinje da priprema Siri za sve opasnosti koje je čekaju, kao i da je Jenefer živa, prenosi Indi vajer.

"Uveren da je Jenefer izgubila život u Bici za Soden, Geralt od Rivije vodi princezu Sirilu na najbezbednije mesto za koje zna - njegov dom iz detinjstva Ker Moren. Dok se kraljevi, vilenjaci, ljudi i demoni na kontinentu bore za vlast, on mora zaštititi devojčicu od nečega mnogo opasnijeg: misteriozne moći koju poseduje ona", stoji u opisu trejlera.

Snimanje druge sezone "Vešca" počelo je u februaru prošle godine, ali je već u martu pauzirano, nakon što je novopridošli glumac Kristofer Hivju bio pozitivan na koronavirus, a nastavljeno je tek u avgustu.

Priredila: S. R.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura