Nauka

Uspeh za startap iz Srbije: "Džoberti tehnolodžis" osvojio prvu nagradu na takmičenju "Supernova izazov" u Dubaiju

Komentari

Autor: FoNet

20/10/2021

-

21:51

Uspeh za startap iz Srbije: "Džoberti tehnolodžis" osvojio prvu nagradu na takmičenju "Supernova izazov" u Dubaiju
Uspeh za startap iz Srbije: "Džoberti tehnolodžis" osvojio prvu nagradu na takmičenju "Supernova izazov" u Dubaiju - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Startap iz Srbije "Džoberti tehnolodžis" osvojio je prvu nagradu u kategoriji "Marketing tehnolodži" na takmičenju "Supernova izazov" u Dubaiju, najvećem događaju posvećenom razvoju startapova u regionu Bliskog Istoka, Severne Afrike i Južne Azije.

"Džoberti tehnolodžis" je pobedio u konkurenciji od preko 750 najboljih startapova iz celog sveta i osvojio nagradu od 4.000 dolara, navodi se u saopštenju.

"Izuzetno nam je drago što smo predstavili Srbiju na pravi način, naš rezultat iskoristićemo i da pomognemo našoj IT zajednici, jer je upravo ona odredila naš uspeh", izjavili su predstavnici Džobertija Đorđe Vuković i Nikola Mijailović.

 

 

"Džoberti” je platforma za zapošljavanje u IT industriji koja povezuje programere koji traže posao sa tehnološkim kompanijama koje zaposljavaju te profile. Umrežavaju 30.000 IT profesionalaca i više od 600 kompanija, a procenjena vrednost kompanije je 3,3 miliona dolara.

U trci za glavnu nagradu iz Srbije su učestvovali i startapovi koji su prošli u polufinale takmičenja: "Dip Blu Si Studio" koji je kreirao inovativni softver koji pomaže da se ideja pretvori u biznis, i "Kredium", prvi digitalin broker u Srbiji.

Komentari (0)

Magazin