Poznati

Marvel otpustio glumca Džonatana Mejdžorsa, poznatog kao "Kang Osvajač", osuđenog za napad na partnerku

Komentari

Autor: Independent

19/12/2023

-

12:46

Marvel otpustio glumca Džonatana Mejdžorsa, poznatog kao "Kang Osvajač", osuđenog za napad na partnerku
AP Photo/Seth Wenig - Copyright AP Photo/Seth Wenig

veličina teksta

Aa Aa

Zvezda Marvelovih filmova Džonatan Mejdžors osuđen je za fizički napad na bivšu devojku, koreografkinju Grejs Džabari, zbog čega je taj studio otkazao s njim dalju saradnju.

Sud je utvrdio da je nakon Mejdžorsovog napada u martu ove godine Džabari imala slomljen prst, modrice po telu, posekotinu iza uva i trpela jake bolove, zbog čega glumcu preti godinu dana zatvora. Kazna će mu biti određena na suđenju 6. februara.

Independent piše da je do napada došlo dok je nekadašnji par sedeo u automobilu, a Džabari videla poruku nepoznate žene na Mejdžorsovom telefonu. 

Prema tvrdnjama njenog advokata, koreografkinja je pokušala da izađe iz kola, ali ju je on ugurao nazad, zavrnuo joj ruku i udario je u glavu.

Podsećamo, Džonatan Mejdžors stekao je slavu u Holivudu ulogom u filmu "The Last Black Man in San Francisco" koji je volela i publika i kritika, a dobio šansu i u ratnoj drami Spajka Lija "Da 5 Bloods" u kojoj je igrao sa Čedvikom Bosmanom. 

Privukao je pažnju šire javnosti ulogom u HBO seriji "Lovecraft Country", a zatim i uz Majkla B. Džordana u filmu "Creed III".

Tumačio je ulogu Kanga Osvajača u Marvelovoj seriji Loki, kao i u filmovima "Antmen i Osa: Kvantumanija" i "Osvetnici", a trebalo je da joj se vrati i u brojnim najavljenim nastavcima. Međutim, studio je s njim raskinuo saradnju.

Komentari (0)

Magazin