Poznati

Uhapšen muškarac optužen za uznemiravanje i uhođenje Tejlor Svift

Komentari

Autor: Tanjug

23/01/2024

-

13:39

Uhapšen muškarac optužen za uznemiravanje i uhođenje Tejlor Svift
Tejlor Svift - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Jedan muškarac je uhapšen i optužen za uznemiravanje i uhođenje pevačice Tejlor Svift nedaleko od njene kuće u Njujorku, preneli su danas mediji.

Dejvid Krou (33) iz Sijetla uhapšen je u ponedeljak nakon pritužbe u kojoj je navedeno da se "emocionalno poremećeni muškarac nedolično ponaša", saopštila je njujorška policija i potvrdila da je uhapšeni optužen za uznemiravanje i uhođenje, prenosi BBC.

Incident se dogodio nekoliko dana nakon što se posumnjalo da je kuća američke pevačice bila na meti provalnika dok je ona bila odsutna i podržavala svog partnera, NFL igrača Travisa Kelsa, na utakmici njegovog tima Siti Čifsi protiv Bafalo Bilsa.

Obožavaoci često pokušavaju da uđu u kuće Tejlor Svift u Njujorku, Kaliforniji i na Roud Ajlendu, navodi BBC i dodaje da je jedan muškarac 2022. godine uhapšen jer je u pijanom stanju pokušao da uđe u njen stan u Njujorku, a drugi je osuđen na šest meseci zatvora nakon što je provalio u kuću pevačice, gde ga je policija pronašla kako spava u njenom krevetu. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin