Poznati

Najuzbudljiviji trenuci Superboula: Slavlje Tejlor Svift, bombastična najava Bijonse i nova reklama Bena Afleka

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

12/02/2024

-

13:17

Najuzbudljiviji trenuci Superboula: Slavlje Tejlor Svift, bombastična najava Bijonse i nova reklama Bena Afleka
Američki fudbal - Copyright Tanjug AP/John Locher

veličina teksta

Aa Aa

Ovogodišnji Superboul, finale nacionalnog takmičenja u američkom fudbalu, koje je ove godine održano u Las Vegasu, privukao je najviše interesovanja u istoriji, a očekuje se da će biti prevaziđen prošlogodišnji televijski rekord kada je finale gledalo 115 milion ljudi.

Spektakl u toku poluvremena najvećeg sportskog događaja u Americi ove godine poveren je R&B zvezdi Ašeru koji je sinoć na stadionu Elidžent oživeo duh dvehiljaditih svojim velikim hitovima. 

Finale u kom su pobedu nad "San Francisko Fortinajnersima" odneli "Kanzas Siti Čifs", obeležilo je i prisustvo velikih zvezda, među kojima je svakako najupečatljivija Tejlor Svift, pop zveza koja je iz utakmice u utakmicu sa tribina bodrila svog dečka Trevisa Kelsa, igrača pobedničkog tima.

Predstavljamo vam najznačajnije pop trenutke američkog praznika sporta i zabave:

Pobedničko slavlje Tejlor Svift 

Veza muzičke superzvezde sa igračem Kanzas Sitija Trevisom Kelčeom donela je Čifsima mnoštvo novih navijača, ali i NFL-u uopšte, pa zato nije čudo što kamere često beleže dešavanja u njenoj loži.

Tanjug AP/Frank Franklin II

 

Ovog puta je sa prijateljicama učestvovala u igri brzog ispijanja piva, pa je u trenutku kada je prikazana na velikom ekranu brzo "eksirala" svoje piće.

Iako je nastupala u Tokiju u subotu, Svift je uspela da stigne na finale i da zagrli i poljubi svog partnera, kom ovo nije bila jedna od najboljih utakmica u karijeri.

Tanjug AP/John Locher

 

Inače, strani mediji redovno pišu o njihovoj vezi, pa su čak izvestili da su Tejlorini i Trevisovi roditelji zajedno gledali utakmicu iz lože.

Ašer na rolšuama

Iako je na sceni u poluvremenu uz Ašera trebalo da se pojavi i Džastin Biber, kanadska zvezda ipak je propustila tu priliku i utakmicu i šou posmatrao sa tribina zajedno sa suprugom Hejli.

Ipak, Ašer je sebi obezbedio podršku, pa su mu se na sceni pridružili Ališa Kiz, Ludakris, Lil Džon, will.i.am i HER.

Pevač je izveo svoje hit singlove kao što su "Caught Up", "Love in this Club" i "Yeah!", ali će se mnogi koji su imali priliku da gledaju ovogodišnji šou složiti da je najupečatljiviji deo njegovog nastupa bio kada se pridružio svojim plesačima na rolšuama, u kostimu inspirisanom naučno-fantastičnim filmom "Tron".

Bijonse ponovo "srušila" internet

Uprkos spektakularnom Ašerovom nastupu, deluje da ga je u medijskim izveštajima zasenila Bijonse, koja je iskoristila priliku da u jednoj od pauza objavi tizer za novi album "Renaissance Part II", koji će biti u duhu kantri muzike.

Takođe je iste večeri objavila dva nova singla - baladu "16 Carriages" i energičnu "Texas Hold 'Em".

Tribine prepune zvezda

Nije samo loža Tejlor Svift privlačila pažnju u Elidžent areni. Na tribinama su se mogla videti i mnoga druga poznata lica, kao što su Pol Mekartni, Lana Del Rej, Ajs Spajs, Lejdi Gaga, Lebron Džejms, kao i glumac Dželf Goldblum.

Tanjug AP/George Walker IV

 

Spektaklu su prisustvovali i Bijonse sa mužem Džej Zijem kao i ćerkama Rumi i Blu Ajvi.

Nova reklama sa Benom Aflekom

Dok se igrači odmaraju za vreme tajmauta, na Superboulu se na velikim ekranima prikazuju najnovije reklame, koje kompanije specijalno osmišljavaju za ovaj događaj.

Tanjug AP/Brigette Buckner/Dunkin' via AP

 

Najviše pažnje ove godine privukla je reklama za lanac prodavnica kafe i krofni "Dankin Donats" (Dunkin' Donuts) u kojoj igra njihov najveći promoter Ben Aflek, ali i brojne druge zvezde.

Ben Aflek je pre mnogo godina postao njihovo zaštitno lice, jer je poznat kao veliki ljubitelj njihovih kafa. 

Ovog puta, u reklami za njegov omiljeni brend pojavljuju se i njegova supruga Dženifer Lopez, najbolji prijatelj Met Dejmon, pop zvezda Džek Harlou, reper Fet Džou, kao i legenda američkog fudbala Tom Brejdi.

U reklami vidimo kako Aflek pokušava da započne muzičku karijeru, na nezadovoljstvo svih bližnjih.

Komentari (0)

Magazin