Poznati

Džejk Džilenhol smatra da je često kupanje štetno, a to mišljenje dele i mnoge druge zvezde

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

11/08/2021

-

07:15

Džejk Džilenhol smatra da je često kupanje štetno, a to mišljenje dele i mnoge druge zvezde
Džejk Džilenhol smatra da je često kupanje štetno, a to mišljenje dele i mnoge druge zvezde - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Poslednjih dana na internetu se vode mnoge rasprave na temu higijenskih navika pojedinih zvezda Holivuda. 

Debatu je otvorila izjava Mile Kunis i Eštona Kučera u podkastu "Armčer Ekspert" da decu kupaju samo po potrebi, odnosno "kad vide da su prljavi", a ni oni sami ne preteruju sa pranjem.

"Ne perem telo sapunom svaki dan, ali operem pazuhe, grudi, rupe i tabane", rekla je Kunis, dok je Kučer dodao: "Ja perem pazuhe i prepone svaki dan i ništa više".

Zbog glasnih reakcija na tu izjavu, oglasila se i glumica Kristen Bel, supruga domaćina tog podkasta, rekavši da ni oni nemaju redovan raspored kada je reč o održavanju higijene njihovih mališana.

"Veliki sam ljubitelj čekanja da zasmrde. Kad osetite miris, to je način na koji vam biologija signalizira da je vreme za pranje", rekla je Bel.

Usledio je intervju popularnog glumca Džejka Džilenhola koji je izjavio za Veniti fer da često kupanje smatra štetnim.

"Mislim da nekupanje može da pomogne u održavanju kože i da se mi prirodno čistimo", izjavio je glumac. 

Istog mišljenja je bio čelnik kompanije Epl Stiv Džobs, koji je smatrao da mu ishrana zasnovana na voću pomaže u ublažavanju telesnih mirisa. No, ispostavilo se da to ipak nije tačno, barem prema mišljenju njegovih kolega u kompaniji Atari, koji su ga ubrzo premestili u noćnu smenu.

Dermatolozi, međutim, kažu da iako svakodnevno kupanje možda nije neophodno za sve ljude, nije ni štetno. Štaviše, neophodno je, naročito ljudima sa specifičnim zanimanjima, a u najgorem slučaju, može da dovede samo do nešto suvlje kože.

Dvejn "Stena" Džonson nije od onih zvezda koje sumnjaju u benefite kupanja, a to je potvrdio i na svom Tviteru.

 

 

"Ja sam suprotno od zvezde koja se ne kupa", napisao je Dvejn, kada ga je neko od pratilaca upitao o njegovim higijenskim navikama.

"Tuširam se hladnom vodom kad ustanem iz kreveta, kako bih započeo dan. Tuširam se toplom vodom posle vežbanja, pre posla. Tuširam se toplom vodom kad dođem s posla. Umivam se, perem telo, pilingujem kožu i pevam (falš) pod tušem", podelio je svoju rutinu "Stena".

Komentari (0)

Magazin