Poznati

Ema Korin o svom uspešnom glumačkom debiju: Ponuda da igram princezu Dajanu, bila je poput prosidbe

Komentari

Autor: People

21/08/2021

-

12:04

Ema Korin o svom uspešnom glumačkom debiju: Ponuda da igram princezu Dajanu, bila je poput prosidbe
Ema Korin o svom uspešnom glumačkom debiju: Ponuda da igram princezu Dajanu, bila je poput prosidbe - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

U četvrtoj sezoni hit serije "Kruna", princezu Dajanu je glumila Ema Korin, koja je osvojila "Zlatni globus" za tu rolu. Glumica je sada u intervjuu za People izjavila da je ponudu da igra Lejdi Di doživela kao prosidbu.

Ova dvadesetpetogodišnjakinja je debitovala upravo ulogom u "Kruni", a prvi put se na setu pojavila dok je ekipa snimala treću sezonu. Tada joj još nije bila ponuđena uloga, već su kreatori serije želeli da dođe na čitajuću probu i provere ima li hemije sa  Džošom O'Konorom (princ Čarls).

"Sećam se da smo nekoliko puta uradili scenu, kada se Ben (Caron, reditelj) okrenuo ka Suzan (Mackis, producent) i kazao: `Mogu li to sada da uradim? Potom je napravio potez kao da se spušta na kolena i upitao me: `Hoćeš li da budeš Dajana`? Osećala sam se kao da mi nudi brak", ispričala je za People Korin.

profimedia

Ema Korin: Reditelj se okrenuo i pitao: "Hoćeš li da budeš Dajana?"

Korin je ispričala i da parnera O'Konor doživljava kao najboljeg prijatelja, te da je imala neverovatnu sreću raditi sa kolegom koji je spreman u svakom momentu čuvati leđa partneru.

"Imamo sličan smisao za humor, nekako su nam se i životi promenili na sličan način, ali smo sačuvali nekako sličan pogled na svet i stvarno je privilegija bilo raditi s njim i imati ga pored sebe u životu", kazala je Ema. 

Intervju je glumica dala nekoliko dana pošto su zvanično saopštena imena novih glavnih aktera predstojeće sezone.

profimedia

 

Netflix je, naime, nedavno na zvaničnom Tviter profilu serije "Kruna" objavio prve fotografije Elizabet Debicki kao princeze Dajane i Dominika Vesta, koji u petoj sezoni igra princa Čarlsa.

Snimanje pete sezone serije, koja je istovremeno hvaljena i osporavana, počelo je prošlog meseca u Velikoj Britaniji i za sada nije poznat datum premijernog prikazivanja.

Komentari (0)

Magazin