Poznati

Hju Džekmen: Da mogu da se vratim u prošlost, odabrao bih trenutak kada sam se zaljubio u svoju ženu

Komentari

Autor: Yahoo Entertainment

23/08/2021

-

11:30

Hju Džekmen: Da mogu da se vratim u prošlost, odabrao bih trenutak kada sam se zaljubio u svoju ženu
Hju Džekmen i Debora Li Furnes - Copyright AP/Evan Agostini

veličina teksta

Aa Aa

Ako bi neko izmislio uređaj koji bi vam omogućio da ponovo oživite bilo koji trenutak iz prošlosti, koje je prvo sećanje kom biste se vratili?

To je pitanje koje je u središtu novog naučno-fantastičnog filma "Reminiscence" Lise Džoj, u kom glavnu ulogu tumači Hju Džekmen.

Njen distopijski Majami razoren je ratovima i poplavom, a stvarnost je toliko siva, da stanovnici daju poslednje pare da uđu u "rezervoar sećanja" Džekmenovog lika, koji im omogućava da pobegnu u srećnija vremena.

Upitan u koja bi se sećanja on vratio, kada bi u stvarnom životu imao takvu mašinu, glumac odgovara: "U trenutak kada sam se zaljubio u svoju ženu".

Džekmen je inače u srećnom braku sa glumicom i producentkinjom Debrom-Li Farens i to od 1996. godine.

"Hteo sam da kažem dan venčanja, ali iskreno, radije bih se vratio na medeni mesec, nego na dan venčanja. Venčanja su stresna. Moja supruga i ja smo imali 220 gostiju i izračunali smo da bismo sa svakim proveli po 36 sekundi, da smo ih sve videli. Bilo je to kao da nas neko razvlači i grabi", rekao je on za Jahu intertejnment.

Kada je reč o karijeri, oživeo bi mnogo toga.

"Kada ste u sred nekog zbivanja, postoje kratki trenuci u kojima ste svesni da se događa nešto veliko, ali u većini slučajeva, bez obzira na to da li ste domaćin Oskara ili ste na setu sa Ijanom Mekelenom ili pevate u 'Les Miserables', postoji pritisak. Tako da bi bilo divno vratiti se i proživeti to ponovo bez njega", rekao je Džekmen.

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Magazin