Poznati

Miloš Biković drugi po popularnosti među glumcima u Rusiji

Komentari

Autor: RTS

26/08/2021

-

17:26

Miloš Biković drugi po popularnosti među glumcima u Rusiji
Miloš Biković drugi po popularnosti među glumcima u Rusiji - Copyright Tanjug/Rade Prelić

veličina teksta

Aa Aa

Na rejting-listi ruskog Biltena filmskih distributera, srpski glumac Miloš Biković nalazi se na drugom mestu po popularnosti u Rusiji. Bilten je ruska verzija baze IMBD.

Prvo mesto, na listi glumaca do 35 godina, zauzima Aleksander Petrov, a treće je pripalo Kirilu Nagijevu.

Analitičari koji su sastavljali listu za kriterijume su uzeli broj projekata i glavnih uloga, nagrade na filmskim festivalima, zarade ostvarenja u kojima su bili angažovani, učešće u filmskim reklamnim kampanjama, nivo medijske pokrivenosti, zastupljenost u TV programima, prenosi RTS.

Kao rezultat toga, usled najupečatljivijih utisaka, Aleksander Petrov (32) je proglašen za najpopularnijeg ruskog glumca.

Rekorder po broju pregleda na mreži bio je Miloš Biković (33), kome je i pripala druga pozicija na rang listi.

"Glumac je bio u vrhu zahvaljujući uspehu komedija `Kmet` i `Hotel Beograd`, kao i njihovoj daljoj potražnji za onlajn uslugama. Nepopustljiva popularnost serijala Hotel Eleon i Grand, Kuhinja, omogućila su mu da se uzdigne tako visoko", naglasili su iz pres službe Biltena.

Treće mesto pripalo je Kirilu Nagijevu (31) zahvaljujući ulogama u "Maratonu želja" i projektima koji se se prikazivali na striming servisima.

Zapaženo je njegovo učešće u ostvarenjima "Nagijev u karantinu", "Kuga", "Drugi talas", i "257 razloga za život", napominje se u saopštenju.

U prvih deset glumaca su još: Pavel Prilučni (33), Jurij Borisov (28), Viktor Hornjak (31), Ivan Jankovski (30), Semjon Treskunov (21), Boris Dergačev (30) i Aleksej Demidov (33).

Inače, Miloš Biković je prema rangiranju sajta kino.mail.ru izabran 2020. za najpopularnijeg glumca u Rusiji.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin