Poznati

Džef Bridžis: Korona me je pošteno izudarala, rak mi je delovao kao mačji kašalj

Komentari

Autor: BBC

14/09/2021

-

21:28

Džef Bridžis: Korona me je pošteno izudarala, rak mi je delovao kao mačji kašalj
Džef Bridžis - Copyright AP/Invision for the Television Academy

veličina teksta

Aa Aa

Priznati američki glumac Džef Bridžis (71) izjavio je da mu se rak povlači, ali da ga je korona "pošteno izudarao".

Čuveni besposličar iz kultnog filma "Veliki Lebovski" je podelio sa fanovima da je pet nedelja proveo u bolnici zbog korone prošle godine, prenosi BBC.

Oskarovac je, naime, na svom stajtu objavio da je rak u remisiji, da se masa smanjila na veličinu kamenčića, ali da je tokom hemoterapije bio izložen koronavirusu, zajedno sa suprugom Susan Geston. Oboje su, kako je napisao, završili u bolnici - supruga je na pet dana bila hospitalizovana, a on je proveo pet nedelja zbog toga što mu je imunitet svakako bio oslabljen.

"Igranka sa koronom je učinila da mi je borba sa rakom delovala kao mačji kašalj. Kovid me je pošteno izudarao, ali revakcinisan sam i sada se osećam mnogo bolje", napisao je Bridžis.

Prema njegovim rečima, imao je sreću što je imao sjajan tim lekara oko sebe, te da je imao i svog fizioterapeuta koji mu je pomagao da se oporavi. 

"Donedavno sam bio na kiseoniku, da bih mogao hodati, i zvučao sam kao Dart Vadera", našalio se glumac, pa dodao koliko mu je značilo što je uspeo da ćerku Helji odvede do oltara.

"Uspeli smo čak i da otplešemo ples oca i ćerke bez kiseonika", dodao Bridžis.

Glumac je prošle godine objavio da mu je pronađe rak limfnih žlezdi, ali da su prognoze dobre.
Oskara za najboljeg glumca osvojio je 2010. godine, za ulogu pevača alkoholičara u filmu "Ludo srce" (Crazy Hearth), a poznat je i po ulogama u filmovima "The Last Picture Show", "The Contender" i "Starman".

"Zaista se trudim da ne glumim toliko, ima toliko drugih stvari koje volim da radim, recimo da sviram gitaru. Jednom kad se obavežete, veoma ste zauzeti i zato se trudim da ne glumim", kazao je 2016. glumac u intervjuu za BBC.

Međutim, Bridžis sad kaže da se oseća dovoljno dobro da se vrati snimanju trilera "The Old Man" (Starac).

Komentari (0)

Magazin