Poznati

Ed Širan: Mislio sam da sam gej, zbog svoje ženstvene strane

Komentari

Autor: Independent

02/11/2021

-

08:27

Ed Širan: Mislio sam da sam gej, zbog svoje ženstvene strane
Ed Širan - Copyright Tanjug/AP/Vianney Le Caer

veličina teksta

Aa Aa

Ed Širan kaže da je u detinjstvu mislio da je gej, jer veliki deo njegove ličnosti čini "ženstvena strana". Kantautor je ispričao da je zbog svojih interesovanja, za koja veruje da su "ženstvena" počeo da sumnja u svoju seksualnost.

"Definitivno imam ženstvenu stranu, do te mere da sam kao dete jedno vreme mislio da sam gej", ispričao je Širan u jednom holandskom podkastu.

"Volim mjuzikle, volim pop muziku, volim Britni Spirs... Moja muževna strana se verovatno zaustavlja na pijenju piva i gledanju fudbala. Nisam ni lik za automobile. Volim dobar auto, ali nisam zaluđenik", rekao je on.

Širan je u braku sa Šeri Siborn, s kojom ima ćerkicu Liru, piše Independent.

Prošle nedelje objavio je svoj četvrti studijski album, ali je prethodno otkrio da je pozitivan na kovid, zbog čega sve promotivne aktivnosti obavlja od kuće.

Album koji nosi naziv "=", inspirisan je bračnim životom, očistvom i gubitkom prijatelja i mentora Majkla Gudinskog koji je umro u martu ove godine. 

Širan je objavio i da će seledeće godine održati veliku turneju, u okviru koje će nastupiti u Velikoj Britaniji i Irskoj, ali i širom Evrope. Kako je planirano, biće održana i tri velika koncerta u Londonu, na stadionu Vembli u junu i julu naredne godine.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin