Poznati

Ed Širan: "Ćerka plače svaki put kad joj sviram svoje nove pesme"

Komentari

Autor: Euronews

30/05/2021

-

16:06

Ed Širan: "Ćerka plače svaki put kad joj sviram svoje nove pesme"
Ed Širan: "Ćerka plače svaki put kad joj sviram svoje nove pesme" - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Popularni britanski muzičar Ed Širan priznao je da njegova osmomesečna ćerka Lira "samo plače" kada joj on peva neke od svojih novih pesama.

Prema njegovim rečima, Liri više odgovaraju starije pesme.

"Stvarno joj se sviđa 'Shape Of You', odgovara joj marimba zvuk, ali ne voli ništa preglasno niti žestoko", rekao je on u razgovoru za britanski Radio A1.

Ed je sa suprugom Čeri ćerku dobio u septembru prošle godine, a srećni roditelji dali su joj ime Lira Antarktika Siborn Širan.

Pevač je rekao da se smatra "srećnim" zato što može da radi posao koji voli i ima "više novca nego što bi mi ikad zatrebalo".

"Volim da radim za humanitarne organizacije na lokalnom nivou", dodao je on.

Tako je početkom maja proglašen za novog sponzora fudbalskog kluba Ipsvič Taun kojem je donirao dresove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

Zanimljivo je to što se pevač sam ponudio da im bude sponzor.

"Pitao sam ih: 'Ljudi, treba li vam sponzor?' i oni su rekli: 'Da, naravno'", dodavši da je to sušta suprotnost Superligi Evrope u fudbalu.

"Dijametralno suprotno od toga da veoma, veoma, veoma bogati ljudi poseduju tim i unovčavaju ga, je da volite tim i želite da vidite kako napreduje", smatra on.

Ed je u razgovoru za radio A1 najavio novi album, koji bi trebalo da izađe ove godine i prvi singl koji je "potpuno, ali potpuno drugačiji".

"Svaki put kad objavim prvi singl sa albuma, nervozan sam jer ne znam kako će proći i sviđa mi se taj osećaj. Sviđa mi se ideja da nešto iznesete pred ljude i čekate njihovu reakciju", rekao je on.

Komentari (0)

Magazin