Poznati

Karlos Santana imao zahvat na srcu: Uzeću malo slobodnog vremena kako bih se odmorio i oporavio

Komentari

Autor: Variety

02/12/2021

-

10:39

Karlos Santana imao zahvat na srcu: Uzeću malo slobodnog vremena kako bih se odmorio i oporavio
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Legendarni muzičar Karlos Santana uspešno je podvrgnut operativnom zahvatu na srcu, zbog čega je otkazao nekoliko koncerata u Las Vegas, planiranih za decembar.

U video poruci objavljenoj u sredu na zvaničnom Tviter nalogu, Santana je opisao da je zamolio svoju suprugu da ga odveze u bolnicu u subotu zbog bola u grudima, prenosi Variety.

"Tako da, kada smo otišli tamo, shvatili smo da će biti potrebno srediti to... Uzeću malo slobodnog vremena kako bih se odmorio i oporavio kako bih ubuduće za vas svirao onako kako sam navikao, dajući 150 odsto sebe", poručio je Santana.

Majkl Vrionis, predsednik kompanije "Universal Tone Management", potvrdio je, takođe, da je 74-godišnji gitarista bio podvrgnut "neplaniranom zahvatu na srcu", ali nije naveo dodatne detalje.

Zbog srčanog zahvata i oporavka, desetostruki dobitnik "Gremija" je morao da otkaže koncerte u Las Vegasu. Ali bi trebalo da nastavi sa nastupima u januaru, saopštio je Santanin menadžment.

U oktobru je Santana objavio 26. album "Blessings and Miracles", na kom je sarađivao sa Tobom Tomasom, 20 godina pošto su snimili čuveni hit "Smooth".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin