Poznati

Šinejd O'Konor ide u penziju: "Ova ratnica je ostarila brže od kovida"

Komentari

Autor: Euronews Srbija / S. R.

06/06/2021

-

19:32

Šinejd O'Konor ide u penziju: "Ova ratnica je ostarila brže od kovida"
Šinejd O'Konor ide u penziju: "Ova ratnica je ostarila brže od kovida" - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Šinejd O'Konor je najavila da više neće ići na turneje niti snimati novu muziku, što znači da će njen album "No Veteran Dies Alone" koji treba da izađe naredne godine biti poslednji u njenoj karijeri. 

"Ostarila sam i umorila se", napisala je ona.  "To nisu tužne vesti. To su neverovatno lepe vesti. Mudar ratnik zna kada treba da se povuče. Bilo je to četrdesetogodišnje putovanje. Vreme je da podignem noge i ostvarujem druge snove", napisala je Šinejd. 

 

 

U poslednjem tvitu, izvinila se zbog "bilo kakvih neprijatnosti za agente, promotere ili menadžere, zbog tvita o mom penzionisanju".  

Šinejd je objasnila da je radeći na memoarima "Rememberings" shvatila da je "svoj šef" i da joj "ne treba dozvola muškaraca" kada može da najavi penzionisanje.  

 

 

Kada ju je jedan od pratilaca na Tviteru u pitao šta će da bude sa predstojećim već zakazanim koncertima, ona je odgovorila: "Da, svi nastupi koji su originalno zakazani za 2020. goinu, a zatim pomereni za 2021. i potom za 2022. biće otkazani, jer je ova ratnica ostarila brže od kovida". 

"No Veteran Dies Alone", Šinejdin jedanaesti album, trebalo bi da bude objavljen u januaru sledeće godine. 

Komentari (1)

Vesna

06.06.2021 22:10

Nisam nikada učila engleski u školi ali jasno je da 'put the feet up' ne znači podići noge. Uz malo guglanja lako je saznati da se radi o relaksaciji, odmoru. Dakle 'Vreme je da sednem i odmorim i ostvarim druge snove' umesto 'Vreme je da podignem noge i ostvarujem druge snove', što navodi na pomisao da sanja o nečemu što se radi sa nogama u vazduhu, daleko bilo :)

Magazin