Poznati

Rene Zelveger u novoj seriji: "Kraljica" holivudskih transformacija ponovo izgleda neprepoznatljivo

Komentari

Autor: NBC

27/02/2022

-

14:41

Rene Zelveger u novoj seriji: "Kraljica" holivudskih transformacija ponovo izgleda neprepoznatljivo
Rene Zelveger - Copyright AP/Jordan Strauss

veličina teksta

Aa Aa

Rene Zelveger, dvostruka Oskarovka, igra u novoj mini seriji na NBC pod nazivom "The Thing About Pam" koja će biti premijerno prikazana 8. marta.

U ovoj seriji Zelveger igra Pem Hap, ženu koja je bila glavna osumnjičena za ubistvo prijateljice Betsi Farije 2011, a koja je dobila doživotnu kaznu zatvora za ubistvo jednog čoveka 2016. 

Američka javnost pomno je pratila suđenja toj ženi zbog neverovatnih detalja o načinima na koje je pokušavala da zavara trag, pronađe alibi i oslobodi se krivice.

Zelveger, koja je poznata po svojoj transformaciji za lik Bridžit Džouns, ovog puta rešila je da se ne goji prirodno, nego da se prepusti čarima moderne kostimografije koja uspeva da specijalnim rekvizitima učini da telo potpuno promeni oblik.

Pored nje, u seriji igraju još i Džoš Dumel, Džudi Grir, Keti Mikston i Glen Flešler.

Šminkerka Arjen Tuiten, koja je osmislila šminku za Rene u ovoj seriji, rekla je ranije da je glumica nosila prostetički vrat i dodatke za ruke, noge i ramena.

Glumica se zbog toga suočila i sa brojnim kritikama na društvenim mrežama, jer mnogi smatraju da odabir glumaca i glumica sitnije građe za uloge korpulentnijih ljudi podstiče društvenu stigmu prema gojaznima.

Prošle godine je glumica Sara Polson priznala da žali što je nosila takozvano "debelo odelo" za ulogu Linde Trip u seriji "American Crime Story".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin