Poznati

Endi Mekdauel: Žene su umorne od ideje da ne mogu biti stare i sede, a istovremeno lepe

Komentari

Autor: The Zoe Report

18/09/2021

-

08:17

Endi Mekdauel: Žene su umorne od ideje da ne mogu biti stare i sede, a istovremeno lepe
Endi Mekdauel: Žene su umorne od ideje da ne mogu biti stare i sede, a istovremeno lepe - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Glumica Endi Mekdauel, koja je poslednjih meseci prestala da farba svoju prirodno sedu kosu, kaže da je tokom pandemije doživela prosvetljenje.

"Želela sam to da uradim već nekoliko godina, a onda se desio kovid i videla sam da mi se pojavljuje izrastak. Pomislila sam da mi dobro stoji", rekla je glumica za Zoi riport.

Mekdauel kaže da je počela da se farba u četrdesetoj godini života, nakon što je primetila da novinar tokom intervjua zagleda njene sede. Sada, 23 godine kasnije, drugačije gleda na lepotu.

https://www.instagram.com/p/CRByDgPj60d/?utm_source=ig_web_copy_link

"Mislim da su žene umorne od ideje da ne možete biti stariji i lepi. Muškarci ostare, a mi nastavimo da ih volimo. I ja želim da budem kao muškarac. Želim da budem lepa i ne želim da sebe uništavam da bih to ostvarila. Muškarci mogu da budu prosedi i mi to smatramo božanstvenim. Prodali su nam tu ideju da su oni bolji od nas. To je sra*e", rekla je glumica.

Mekdauel je svoje sede prvi put ponosno predstavila u julu na kanskom crvenom tepihu. Priznaje da se plašila šta će ljudi reći, ali se ispostavilo da je većina komentara bila pozitivna.

AP/Brynn Anderson

 

Iako je prestala da pokušava da udovolji nerealističnim standardima lepote, kaže da i dalje radi na prevazilaženju višedecenijske anksioznosti.

"Teško je da se otarasim svog postraumatskog poremećaja. On vam je u kostima i u nervnom sistemu. Ali gledam to s vedrije strane: ja to mogu da iskoristim", rekla je Mekdauel. 

Priredila: S. R.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin