Poznati

Povučena tužba protiv Snoop Dogga za seksualni napad

Komentari

Autor: BBC

08/04/2022

-

17:14

Povučena tužba protiv Snoop Dogga za seksualni napad
Snoop Dogg - Copyright AP/Chris O'Meara

veličina teksta

Aa Aa

Tužba za seksualni napad koju je podnela neimenovana žena protiv američkog repera Snoop Dogga povučena je, objavio je BBC.

Žena koja je ostala neimenovana, optužila je ranije američkog repera da ju je seksualno napao nakon jednog od njegovih koncerata 2013. godine kom je prisustvovala. Predstavnici američkog repera, sa zadovoljstvom su dočekali ovu vest o odustajanju od tužbe i ponovili da su optužbe ionako bile lažne.

"Nije iznenađujuće da je žena odustala od svoje tužbe. Njena optužba je puna lažnih navoda i nedostataka", rekao je predstavnik Snoop Dogga u izjavi za novinsku agenciju Reuters.

Tužba je povučena ranije ove nedelje, a skoro dva meseca pošto je podneta sudu u središnjem okrugu Kalifornije. Prvobitno je tužba neimenovane žene podneta nekoliko dana pošto je Snoop Dogga najavljen na nastupu tokom "Super Boula".

Dobrovoljnim odustajanjem od parnice, odustalo se takođe i od optužbi koje su navedene protiv reperovog poslovnog saradnika.

Prema pisanju medija, žena koja je optužila repera za seksualni napad je navodno plesačica, model, voditeljka i glumica koja je sarađivala sa Snoop Doggom. S druge strane, rep zvezda je izjavio da ona nikada nije radila za njega.

Preporuka za vas

Vajnstin u zatvorskom kombinezonu i u invalidskim kolicima stigao pred sudiju: Nisam kriv, izjasnio se nekada moćni producent o optužbama

Komentari (0)

Magazin