Poznati

Dajen Kiton o tome zašto se nikad nije udala: Nisam želela da se odreknem svoje nezavisnosti

Komentari

Autor: Intervju magazin

14/06/2021

-

18:15

Dajen Kiton o tome zašto se nikad nije udala: Nisam želela da se odreknem svoje nezavisnosti
Dajen Kiton o tome zašto se nikad nije udala: Nisam želela da se odreknem svoje nezavisnosti - Copyright Foter/celebrityabc on Foter.com

veličina teksta

Aa Aa

Slavna glumica Dajen Kiton nikada se nije udavala, a nedavno je i za "Intervju magazin" objasnila i zašto.

Odgovarajući na pitanja svojih kolega i fanova, između ostalih i "šta misli o instituciji braka", Kiton je rekla da je ta tema za nju direktno vezana sa iskustvima njene majke.

"Volim svog oca, naravno - to se podrazumeva - ali ona je uvek bila tu, a on je uvek radio. Vredno je radio i bio je jako interesantan, ali sam videla koliko toga se ona odrekla", rekla je glumica.

"Mislim da je odabrala porodicu, umesto svojih snova, a iako je bila najbolja majka, mislim da je ona razlog zbog kog se nisam udala. Nisam želela da se odreknem svoje nezavisnosti", ispričala je Dajen, dodajući u šali da je toj odluci doprinelo i to što je niko nikad nije ni zaprosio.

Kiton je bila u vezi sa nekoliko kolega, među kojima su Al Paćino, Džek Nikolson i Voren Biti i živela je punim plućima. Osim što je igrala u mnogim hit filmovima, usvojila je dvoje dece: ćerku Dekster i sina Djuka.

Glumica je ranije otkrila za Instajl magazin da nije bila na ljubavnom sastanku duže od tri decenije i da to više nije nešto što je interesuje.

"Imam prijatelje, ali ne u tom smislu", rekla je ona.

Komentari (0)

Magazin