Poznati

Objavljen intervju Vila Smita snimljen pre šamara na dodeli Oskara: "Oduvek sam sebe smatrao kukavicom"

Komentari

Autor: Yahoo Entertainment

22/05/2022

-

22:55

Objavljen intervju Vila Smita snimljen pre šamara na dodeli Oskara: "Oduvek sam sebe smatrao kukavicom"
Objavljen intervju Vila Smita snimljen pre šamara na dodeli Oskara: "Oduvek sam sebe smatrao kukavicom" - Copyright Prinstscreen YouTube/Netflix

veličina teksta

Aa Aa

Svetlo dana konačno je ugledao intervju koji je glumac Vil Smit dao Dejvidu Letermanu u novoj dokumentarnoj seriji na Netfliksu "My Next Guest Needs No Introduction", a na njegovom početku stoji važno obaveštenje: "Ova epizoda snimljena je pre ceremonije dodele Oskara".

Netfliks i Leterman obavestili su gledaoce da u intervjuu nema pitanja i odgovora koji se tiču šokantnog šamara koji je glumac udario kolegi, komičaru Krisu Roku, nakon što se on na sceni našalio na račun njegove supruge Džejde Pinket Smit.

Smit se od tada potpuno povukao iz javnosti, a otkazani su mnogi projekti na kojima je do nedavno radio.

Ipak, tokom gotovo jednočasovnog razgovora, u nekim trenucima izjave glumca danas deluju sasvim drugačije, nego što bi se činile pre incidenta koji mu je ostavio veliku mrlju u karijeri, piše Yahoo Entertainment.

Na početku intervjua, Leterman govori o iskustvu razgovora sa Smitom u svojoj staroj emisiji "Late Show", opisujući ga kao "lokomotivu" koja ulazi u studio, a zatim dodaje: "Ti kažeš ljudima da to nije ono ko si zapravo".

"Postoji osoba koja želite da budete i osoba kakvom biste želeli da vas drugi vide. A tu je i ono ko ste zaista", rekao je Smit.

"Oduvek sam sebe smatrao kukavicom", dodao je on aludirajući na prvu rečenicu svojih memoara koje je objavio prošle godine.

Glumac se prisetio svog detinjstva i toga kako se osećao kada je kao devetogodišnjak gledao kako njegov otac tuče njegovu majku. 

"Ništa nisam učinio, a to mi je ostavilo traumatičan doživljaj sebe samog kao kukavice", rekao je Smit.

Međutim, prema njegovim rečima, posle toga je otkrio komediju i shvatio da "negativnost ne može da postoji u ljudskom telu, dok se smejete".

Odmah je počeo da je koristi kao "odbrambeni mehanizam".

"Na posletku je 'Vil Smit' postao simbol radosti i zabave, a kada bih se pojavio, želeo sam da usrećim ljude, jer sam shvatio da se osećam sigurno kad je i u mojoj kući tako", rekao je Smit.

U jednom trenutku u intervjuu Leterman se dotiče Smitove majke, na šta mu glumac u šali kaže: "Nemoj da kažeš ništa o mojoj majci, Dejv", pre nego što počne da se pretvara da će se potući sa svojim domaćinom na sceni.

U drugom, Smit objašnjava kako je tekla njegova priprema za ulogu Muhameda Alija, demonstrirajući kako znate da će vas neko udariti.

"Pokaži mi, ali me nemoj udariti", kaže mu Leterman u šali.

Na samom kraju intervjua glumac kaže da mu je "život uzbudljiviji nego ikad, jer može da dodirne živote drugih drugačije nego pre, uglavnom zbog svog bola.

"Spreman sam da uronim u svoju umetnost na način na koji će, nadam se biti ispunjujući za mene i od koristi čovečanstvu", dodao je on.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin