Poznati

Jonas Blue na Egzitovu glavnu binu donosi hitove "teške" tri milijarde pregleda na Jutjubu

Komentari

Autor: Euronews

17/06/2021

-

13:23

Jonas Blue na Egzitovu glavnu binu donosi hitove "teške" tri milijarde pregleda na Jutjubu
Jonas Blue na Egzitovu glavnu binu donosi hitove "teške" tri milijarde pregleda na Jutjubu - Copyright Promo/Exit

veličina teksta

Aa Aa

Proslava 20 godina Egzita planirana je od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a na listi izvođača slavljeničkog izdanja festivala našlo se još jedan veliki talenat za stvaranje hitova.

Svetskim i regionalnim zvezdama pridružuje se britanski muzičar i producent Jonas Blue, koji je potvrdio svoj nastup na glavnoj bini festivala.

"Upravo je Jonas, nakon Davida Guette, DJ Snakea i Tyge, još jedna zvezda ovogodišnjeg Egzita čiji su pregledi hitova iz poslednjih nekoliko godina na Jutjubu prešli impresivne tri milijarde! Talentovani Britanac upisao se na moćan spisak svetskih i regionalnih zvezda koje će ovog jula stići u Novi Sad, a na kojem su već Sabaton, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Solomun, Amelie Lens, Maceo Plex, Denis Sulta, DJ Topic, Robin Schulz, Asaf Avidan, Satori, Boris Brejcha, Honey Dijon, Hot Since 82, Meduza, Paul van Dyk, Artbat, Sheck Wes, Laibach, Amira Medunjanin, Buč Kesidi, i stotine drugih, kojima se uskoro pridružuje još imena", navode iz tima Egzita.

Jonas Blue postao je superpopularan 2015. godine, kada je njegova dens-pop verzija pesme "Fast Car" Tracy Chapman ugledala svetlo dana u Ujedinjenom Kraljevstvu. Ova obrada postala je ogroman hit, a sledile su je jednako uspešne "Perfect Strangers", "By Your Side", "Mama", "Ritual" i "Polaroid", koje ovaj izuzetni muzičar donosi na Egzitovu proslavu u Novi Sad.

Preporuka za vas

Ujedinjeni festivali Srbije dobili zeleno svetlo od Kriznog štaba: Neophodan jedan od četiri uslova za prisustvo na koncertima
Nakon Srbije i Amerike, Egzit ovog leta stiže i u Bugarsku, ali i do Kine
Pali novi rekordi i festivalski sajt: Prvi kontigent jednodnevnih ulaznica za Egzit otišao za samo šest minuta
Egzit stiže u Majami, a najbolji američki klub pravi afterparti na Petrovaradinskoj tvrđavi

Komentari (0)

Magazin