Poznati

Vil Smit poručio Krisu Roku: Moje ponašanje je bilo neprihvatljivo i tu sam kad god budeš spreman za razgovor

Komentari

Autor: Euronews

01/08/2022

-

12:15

Vil Smit poručio Krisu Roku: Moje ponašanje je bilo neprihvatljivo i tu sam kad god budeš spreman za razgovor
Tanjug/AP - Copyright Tanjug/AP

veličina teksta

Aa Aa

Vil Smit je u petak konačno prekinuo ćutanje povodom šamara na dodeli Oskara, rekavši fanovima u video snimku da se "duboko kaje" zbog svog postupka.

"Duboko se kajem i pokušavam da se kajem, a da se ne stidim sebe", rekao je, između ostalog, Smit.

"Obratio sam se Krisu i stigla mi je poruka da on nije spreman da razgovara, a kada bude, javiće se. Zato ću ti reći, Кrise, izvinjavam ti se. Moje ponašanje je bilo neprihvatljivo i tu sam kad god si spreman za razgovor", priznao je glumac, prenosi Euronews.

Podsećamo, Vil je ošamario komičara Кrisa Roka nakon što se na sceni našalio na račun Smitove supruge, Džejde Pinket Smit. 

Rok je, između ostalog, rekao da se raduje što će je videti u nastavku filma "Redov Džejn", aludirajući na njen izgled.

Naime, Pinket Smit ranije je otvoreno govorila o svojoj borbi sa alopecijom, zbog koje je ostala bez kose, a komičar ju je zbog toga uporedio sa junakinjom filma "Redov Džejn", koju je igrala Demi Mur obrijane glave.

Na te njegove reči, Vil Smit je izašao na scenu i ošamario komičara, na zaprepašćenje prisutnih.

"Ne uzimaj moju ženu u svoja je**na usta", rekao mu je, uznemireno glumac u dva navrata nakon što se vratio na svoje mesto.

Tanjug AP/Chris Pizzello

 

Njegov postupak osudile su mnoge kolege, a Akademija filmskih umetnosti i nauke zabranila mu je pojavljivanje na dodeli Oskara u narednih deset godina. Takođe, glumac se sam povukao iz članstva te prestižne organizacije.

Rok: Svi pokušavaju da budu žrtva

Kris Rok odbijao je da komentariše događaj na dodeli Oskara, a tek povremeno je na svojim nastupima pominjao skandalozni šamar i to obično u šali.

Sada je na svom nastupu u Foks teatru u Atlanti, nedugo nakon Smitovog izvinjenja, rekao: "Vi pokušavaju da budu žrtva. Ako svi tvrde da su žrtve, onda niko neće čuti stvarne žrtve. Čak ni ja kog je udario Šug Smit", rekao je Rok, aludirajući na ozloglašenog muzičkog mogula koji je imao brojne probleme sa zakonom.

"Svako ko kaže da reči bole nikad nije dobio udarac u lice", dodao je komičar.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin