Poznati

Anja Tejlor Džoj: Htela sam da napustim glumu kad sam videla sebe u "Veštici"; samo sam plakala

Komentari

Autor: Holliwood Reporter

23/06/2021

-

13:04

Anja Tejlor Džoj: Htela sam da napustim glumu kad sam videla sebe u "Veštici"; samo sam plakala
Anja Tejlor Džoj - Copyright AP/Peter Morrison

veličina teksta

Aa Aa

Glumica Anja Tejlor Džoj, zvezda serije "Damin gambit", kaže da je umalo odustala od glume, kada je prvi put videla sebe u filmu "Veštica" (The Witch) Roberta Egera.

"Rob nam je pustio film dva sata pre nego što je publika imala priliku da ga vidi (na Sandens festivalu 2015.) i ja sam bila skrhana. Mislila sam da nikad više neću raditi. Još me prolazi jeza kad pomislim na to. Imala sam najgori osećaj da sam izneverila ljude koje volim najviše na svetu. Nisam to uradila kako treba", rekla je glumica za svoju ulogu Tomasine, dodajući da nije mogla da podnese da vidi svoje lice u tako krupnom kadru.

"Ništa nisam govorila, samo sam plakala", izjavila je glumica za Holivud reporter.

Samokritična glumica, srećom, nije poslušala svoj prvobitni instinkt, pa smo imali priliku da je vidimo i u filmu "Split" iz 2016. kao i na malim ekranima u "Peaky Blinders" i "The Dark Crystal: Age of Resistance", ali je dugo razmišljala o napuštanju glume.

"Odjednom sam se našla u tački u kojoj nisam imala pojma ko sam ja, pokušavajući da se držim za veze s drugim ljudima i izgradim dom, bez ikakvog korena ili uporišta, jer nisam shvatala da ja sama sebi moram da budem oslonac", rekla je Tejlor Džoj.

Glumica je ispričala da je radila punih godinu dana snimajući "Emu", "Damin gambit" i novi film "Last Night in Soho" koji će se uskoro pojaviti u bioskopima.

"Imala sam možda jednu nedelju odmora tokom cele godine. Bilo je suludo i već sam počela da zapadam u emocionalno stanje u kom nisam bila sigurna da li ja to sve mogu. Ali to je i godina koja me je najviše promenila. Ponovo sam se zaljubila u svoj posao", rekla je ona.

Komentari (0)

Magazin