Poznati

Glumac Džeremi Rener objavio prvi selfi nakon teške nesreće: "Svima šaljem ljubav"

Komentari

Autor: Euronews

04/01/2023

-

13:24

Glumac Džeremi Rener objavio prvi selfi nakon teške nesreće: "Svima šaljem ljubav"
Profimedia - Copyright Profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Američki glumac Džeremi Rener objavio je selfi iz bolničkog kreveta gde se oporavlja od povreda koje je pretrpeo nakon što ga je pregazila njegova grtalica za sneg.

Policija grada Rina saopštila je da se glumac nalazi pod intenzivnom negom zbog povreda grudi i ekstremiteta koje mu je nanela sedam tona teška mašina na njegovom ranču kod jezera Taho.

Renerov predstavnik objasnio je za američke medije da je njegovo stanje stabilno, nakon što je podvrgnut operaciji.

Glumac je na Instagramu objavio fotografiju iz bolničkog kreveta uz poruku: "Hvala svima na divnim rečima. U prevelikom sam haosu da bih kucao, ali vam svima šaljem ljubav".

 

 

Rener je pokušavao da pomogne članu porodice čiji se automobil zaglavio u snegu. Glumac je tada izašao iz grtalice da porazgovara sa čovekom kom je pomagao, kada je mašina počela sama da se kreće, a Rener pokušao da uskoči na mesto vozača i zaustavi je. Istraga o okolnostima je u toku, ali prema rečima šerifa Okruga Vašo Darina Balama, za sada nema indikacija da je neko kriv za ono što se dogodilo glumcu.

"U ovom trenutku istrage verujemo da je reč o tragičnoj nesreći. On je bio sjajan komšija i čistio je te puteve za svoje susede", izjavio je Balam.

Celi region jezera Taho pogođen je jakom snežnom olujom u novogodišnjoj noći, koja je bez struje ostavila 35.000 domova.

Rener je inače poznat po svojoj ulozi Hokaja (Hawkeye) člana tima superjunaka Osvetnika u Marvelovim filmovima i serijama.

Takođe je dva puta nominovan za Oskara za filmove "Katanac za bol" i "The Town". 

Komentari (0)

Magazin