Poznati

Glumac Džeremi Rener u kritičnom stanju: Zavejala ga mećava koja je tokom vikenda zadesila SAD

Komentari

Autor: Gardijan

02/01/2023

-

07:15

Glumac Džeremi Rener u kritičnom stanju: Zavejala ga mećava koja je tokom vikenda zadesila SAD
Glumac Džeremi Rener u kritičnom stanju: Zavejala ga mećava koja je tokom vikenda zadesila SAD - Copyright Tanjug/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP, File

veličina teksta

Aa Aa

Glumac Džeremi Rener nalazi se u kritičnom, ali stabilnom stanju nakon nesreće koju je doživeo tokom mećave ovog vikenda, objavio je njegov portparol, a preneo Gardijan.

"Možemo da potvrdimo da je Džeremi u kritičnom, ali stabilnom stanju, sa povredama zadobijenim nakon što je doživeo nesreću u vezi sa vremenskim prilikama dok je padao sneg ranije danas", rekao je portparol zvezde kasno u nedelju uveče.

"Njegova porodica je sa njim i on dobija odličnu negu“, dodao je.

Ovaj 51-godišnji glumac bio je nominovan za dva Oskara tokom svoje glumačke karijere, za svoje uloge u filmovima The Hurt Locker i The Town. Postao je poznat po ulozi superheroja Klinta Bartona, poznatog i kao Havkeie, u Marvelovim filmovima i po ulozi u filmskoj franšizi Nemoguća misija.

Rener poseduje ranč iznad jezera Tahoe u planinama Sijera Nevade. Region koji je u novogodišnjoj noći pogodila zimska oluja u kojoj je 35.000 domova izgubilo struju. Veliki deo SAD je prošle nedelje pogodila "mećava veka", a najmanje 60 ljudi je umrlo širom zemlje.

Rener je 13. decembra podelio fotografiju snega u toj oblasti na Tviteru, napisavši: "Snežne padavine na jezeru Taho nisu šala".

Komentari (0)

Magazin