Poznati

Kevin Spejsi rekao tužiteljki da su navodi o seksualnom napadu "apsolutna glupost"

Komentari

Autor: Tanjug

14/07/2023

-

15:51

Kevin Spejsi rekao tužiteljki da su navodi o seksualnom napadu "apsolutna glupost"
Kevin Spejsi rekao tužiteljki da su navodi o seksualnom napadu "apsolutna glupost" - Copyright Tanjug/AP/Kin Cheung

veličina teksta

Aa Aa

Čuveni američki glumac Kevin Spejsi danas je izjavio da su navodi da je zgrabio muškarca za međunožje "apsolutna glupost".

On je to rekao u razmeni reči sa tužiocima na suđenju za seksualni napad.

Ovaj oskarovac se tereti za desetak optužbi za seksualne prestupe nad četvoricom muškaraca, koji su imali između 20 i 30 godina, od 2001. do 2013. godine kada su delikti navodno počinjeni u Britaniji. On se izjasnio da nije kriv po svim tačkama optužnice.

Četvorica oštećenih su naveli da ih je Spejsi agresivno pipkao, a u jednom slučaju da su imali oralne seksualne odnose dok su bili u nesvesti, dok ga je tužilaštvo nazvalo "seksualnim nasilnikom".

Danas ga je ispitivala tužiteljka Kristin Enju, pomenuvši Spejsiju podnosioca prijave koji tvrdi da ga jeglumac bolno uhvatio za međunožje poput "kobre" sredinom 2000-tih. Spejsi je rekao da je on "izmislio celu priču od početka do kraja".

Tanjug/AP/Kin Cheung

 

Američkog glumca su, takođe, pitali šta misli o tome zašto je podnosilac žalbe izmislio svoje navode, na šta je on odgovorio: "Novac, novac i onda novac".

Glumac je upitan za jednog od četiri podnosioca žalbe, koji je naveo da ga je Spejsi "neprijatno" zagrlio, ljubeći ga u vrat i onda ga uhvatio za međunožje, nakon što je otišao sa prijateljima u mesto u blizini Oksforda gde je Spejsi boravio.

Spejsi je priznao da je napravio "nespretan pas" na čoveka, ali je negirao da ga je seksualno zlostavljao.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin