Tehnologija

Mask podelio mejl koji je dobio od Tvitera o "kursu za menadžere", pa rekao da "nema pojma ko je izvršni direktor"

Komentari

Autor: Euronews Srbija

30/10/2022

-

14:58

Mask podelio mejl koji je dobio od Tvitera o "kursu za menadžere", pa rekao da "nema pojma ko je izvršni direktor"
Mask podelio mejl koji je dobio od Tvitera o "kursu za menadžere", pa rekao da "nema pojma ko je izvršni direktor" - Copyright Twitter/@elonmusk

veličina teksta

Aa Aa

Ilon Mask je novi šef Tvitera, ali sudeći po automatskom mejlu koji je dobio izgleda da i dalje nije potpuno spreman za tu funkciju.

Ekscentrični milijarder je na Tviteru objavio skrinšot automatski poslatog mejla koji je dobio od kompanije, u kom stoji da ima rok od 30 dana da završi obavezni kurs "Menadžerisanje 101", nakon čega sledi "Menadžerisanje 201".

"M101 pokriva šta znači biti dobar menadžer u Tviteru, pokazujući Vam kako da stvorite prave prilike za uticaj, pomognete zaposlenima da razvijaju svoje karijere, i kako da pokažete da Vam je stalo do tima", stoji u mejlu koji je Mask dobio.

"Upravo sam primio mejl od Tvitera. Ovo je stvarni mejl koji je autogenerisan", napisao je Mask u objavio koju je podelio sa više od 112 miliona svojih pratilaca, uz emodžije koji se smeju.

U komentarima, jedan od pratilaca upitao ga je da li planira da neko vreme bude izvršni direktor kompanije (pošto je, čim je preuzeo Tviter, otpustio Paraga Agravala), na šta je Mask odgovorio da je on "glavni tvit, što mu i stoji u biografiji na sajtu, a da pojma nema ko je sada izvršni direktor".

Takođe, Mask je u dopisivanju sa pratiocima naveo i da je jedan od najvećih problema u Tviteru to što "na svaku osobu koja zapravo kodira dolazi deset nekakvih 'menadžera'".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin