Život

"Ako nisi dobro, odvešću te do bolnice": Žena u Brazilu dovezla mrtvog "ujaka" da podigne kredit, policija je uhapsila

Komentari

Autor: Tanjug

17/04/2024

-

22:33

"Ako nisi dobro, odvešću te do bolnice": Žena u Brazilu dovezla mrtvog "ujaka" da podigne kredit, policija je uhapsila
"Ako nisi dobro, odvešću te do bolnice": Žena u Brazilu dovezla mrtvog "ujaka" da podigne kredit, policija je uhapsila - Copyright AP Photo/Wong Maye-E

veličina teksta

Aa Aa

U Brazilu je žena dovezla telo 68-godišnjeg muškarca u invalidskim kolicima u ekspozituru banke, gde je, pomerajući njegovu ruku, pokušala da potpiše kreditni ugovor, iako je čovek satima pre toga bio mrtav, saopštila je danas brazilska policija.

Na snimcima sa nadzornih kamera vidi se da je Erika Vieira Nunjes u utorak dovezla u banku u predgrađe Rio de Žaneira telo muškarca u invalidskim kolicima i rekla blagajnici da čovek želi da podigne kredit od 17.000 reala, odnosno 3.250 dolara, prenosi Rojters.

Ona je držala olovku i pomerala ruku muškarca govoreći: "Ujače, slušaš li? Moraš da potpišeš", a blagajnici je rekla da "njen ujak nikada ništa ne govori jer je jednostavno takav čovek", navodi policija.

Potom se obratila mrtvom čoveku rekavši: "Ako nisi dobro, odvešću te do bolnice".

Osoblje banke postalo je sumnjičavo jer je čovekova glava padala čim bi žena prestala da je pridržava, a potom je pozvana policija koja je brzo stigla i uhapsila ženu pod optužbom za prevaru.

Njen advokat je uporno tvrdio da je čovek umro u banci, ali policija je forenzičkom analizom utvrdila da je preminuo pre dolaska u banku.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin