Novosti

Ulaz na žurku 1.299 evra, lokacija tajna, a interesovanje nikad veće: Mikonos se vraća u igru

Komentari

Autor: Protothema.gr, T.T.

08/06/2021

-

20:44

Ulaz na žurku 1.299 evra, lokacija tajna, a interesovanje nikad veće: Mikonos se vraća u igru
Ulaz na žurku 1.299 evra, lokacija tajna, a interesovanje nikad veće: Mikonos se vraća u igru - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Na grčkom ostrvu Mikonos danas počinje trodnevna luksuzna žurka za VIP goste koji će privatnim avionima doleteti iz Tel Aviva, a na kojoj će nastupiti neki od najpoznatijih di-džejeva. "Upad" je 1.299 evra.

Uprkos visokoj ceni ulaznice, broj prijavljenih gostiju prevršio je sva očekivanja, a sama žurka namenjena je samo onima dubokog džepa.

Još uvek nije jasno kako će izraelski državljani moći da uđu u Grčku budući da još uvek nije počela verifikacija stranih sertifikata o vakcinaciji, kao i ko će dozvoliti okupljanje tolikog broja ljudi na jednom mestu.

Kako se navodi na sajtu koji reklamira ovaj događaj, gosti iz Izraela pristižu privatnim avionima, a stroge mere predostrožnosti važiće za sve koji žele da prisustvuju.

Cena ulaznice podrazumeva i boravak u hotelima Myconian Imperial i Myconian Royal.

Međutim, budući da u Grčkoj restorani ne smeju da budu otvoreni nakon ponoći, postavlja se pitanje ko je dozvolio ovakvu žurku? Odgovor, još uvek nema niko, a pretpostavlja se da je lokacija žurke tajna, što je česta pojava na ovom grčkom ostrvu.

Organizatori će goste prevesti limuzinama ili luksuznim kombijima do mesta događaja.

"Vi ste posebni i interesantni, radujemo se što ćete biti deo naše zabave. Došlo je vreme za prvo putovanje na jedno od najlepših mesta u Evropi - na najzanimljivije ostrvo u Grčkoj, na Mikonos!", navodi se u objavi za luksuznu žurku.

profimedia

 

Zbog kršenja svih epidemioloških mera koje važe u Grčkoj, advokat Dimitris Koronakis obratio se Vrhovnom sudu.

"Budući da će se žurka održavati tri dana na tajnoj lokaciji, ne samo da se neće poštovati mere prevencije koje sprečavaju širenje kovida 19, već će biti i trgovine i konzumiranja droge", napisao je advokat u svojoj optužnici.

"Gosti za ulaz na žurku plaćaju velike sume nova, a tačnu lokaciju saznaju tek pre dolaska ili ih organizatori direktno voze do tamo. Iz tog razloga su zabranjeni mobilni telefoni i oni se ostavljaju na ulazu u vilu. Vile same po sebi funkcionišu bez ikakvog nadzora nadležnih organa", zaključio je.

Žurka počinje danas i trajaće sve do petka.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Putovanja