Aktuelno

Uhapšena tri muškarca u Beogradu: Prerušili se u dostavljače, pa oteli sportsku torbu sa 1,4 miliona dinara

Komentari

Autor: Tanjug

29/03/2024

-

22:12

Uhapšena tri muškarca u Beogradu: Prerušili se u dostavljače, pa oteli sportsku torbu sa 1,4 miliona dinara
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Policija je u saradnji sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom uhapsila A.N. (33), M.P. (33) i D.N. (24) jer su 25. marta u Zemunu u saizvršilaštvu oteli O.B. sportsku torbu u kojoj se nalazilo 1.380.000 dinara.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu predlog da prema A.N. i M.P. odredi pritvor, imajući u vidu da su A.N. i M.P. i ranije osuđivani, koji im je rešenjem i određen.

A.N. je po instrukcijama M.P. i po prethodnom dogovoru, obučen u uniformu "Glovo" dostavljača sačekao oštećenog na lokaciji za koju je M.P. znao da će oštećeni proći. 

Kada je A.N. ugledao oštećenog, pritrčao mu je i udario ga pesnicom u lice, iz ruke mu istrgao torbu sa novcem, nakon čega je osumnjičeni D.N. dovezao kamionet na početku Batajničkog druma, u koji je A.N. ubacio torbu sa logom "Glovo" u koju je ubacio oduzeti novac i bicikl kojim se dovezao.

D.N. je novac kamionom prevezao u park gde je torbu sa novcem predao M.P., a on mu je kao nagradu dao iznos od 18.000 dinara za izvršeni transport novca.

Osumnjičeni A.N. i M.P. su se branili ćutanjem, dok je D.N. u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela, saopšteno je iz Trećeg OJT.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija