Aktuelno

Rasim Ljajić: Sećam se samo bolnice, lekari i sestre oko mene, pitam gde je Branko...

Komentari

Autor: Kurir

15/04/2022

-

14:53

Rasim Ljajić: Sećam se samo bolnice, lekari i sestre oko mene, pitam gde je Branko...
Rasim Ljajić: Sećam se samo bolnice, lekari i sestre oko mene, pitam gde je Branko... - Copyright Tanjug/Dimitrije Goll

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Lajić rekao je da se i dalje ne seća gotovo ničega u vezi sa saobraćajnom nesrećom u kojoj je povređen".

"Sećam se samo tog trenutka kad smo ušli u auto, pričam s Brankom o tome kakvo je vreme...Sledeći trenutak kog se sećam je bolnica.. Ja ležim, oko mene lekari, sestre. Vidim nema Brnaka, i odmah pitam doktora: "Đe Branko?" On tu izbegne odgovor. Opet pitam sestru, ona poče nešto da vrda...Vidim ja odmah da nešto lažu, miriše na nešto loše...", priča za Kurir lider SDPS Rasim Ljajić koji je povređen u teškoj saobraćajnoj nesreći u nedelju na autoputu Beograd - Niš kod Ražnja, u kojoj je poginuo Branko Gogić (45), jedan od njegovih najbližih saradnika i direktor JP Emisione tehnike i veze.

Ljajić kaže i da mu je doktor objasnio da je moguće da mu se vremenom vrati sećanje, ali da to sve zavisi od toga koji je stepen kontuzije zadobio.

Predsednik SDPS je rekao još i da se seća samo da je u jednom trenutku pričao sa Gogićem, a da je sledeće čega se seća bolnica.

Tanjug/Jaroslav Pap, Printscreen YouTube/RTS Oko

 

Do nesreće je došlo kad je automobil probio zaštitnu ogradu i izleteo na travnatu površinu između auto-puta u pravcu Niša i lokalnog puta Ražanj-Aleksinac. S obzirom na to da je na mestu gde je automobil izleteo sa auto-puta blaga nizbrdica, došlo je do prevrtanja automobil, koji se tumbao gotovo sto metara i na kraju se, potpuno havarisan, zaustavio na krovu. Vatrogasci su sekli lim smrskanog automobila kako bi izvukli putnike. U trenutku nesreće Rasim Ljajić se nalazio na mestu suvozača.

"Najteže mi je zbog Branka. U trenutku dok se bukvalno borim za život, gde mi je stradao jedan od najboljih prijatelja i saradnika, ja moram da čitam i da odgovaram na najmonstuoznije laži i potpune izmišljotine koje je neko seo i izmislio od reči do reči. Verujte da mi je to što su izmislili teže palo nego sve povrede koje sam dobio", istakao je Ljajić i time se osvrnuo na pisanja pojedinih beogradskih medija da je u automobilu pronađeno više od dva miliona evra, što je SDPS demantovala.

Ljajić je prebačen iz Kliničkog centra Niš u Beograd i dalje lečenje nastavlja u Kliničkom centru Srbije. Prethodno je direktor KC Niš Zoran Perišić rekao da je njegovo stanje dobro, i da prima lekova protiv bolova. Kako je rekao Ljajić, ima prelom tri rebra i pršljenova i još je na analizama, a u ponedeljak bi trebalo da mu urade kontrolni pregled.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija