Aktuelno

Nova dojava o bombi stigla u TC Stadion pred utakmicu Voždovca i Partizana

Komentari

Autor: Tanjug

16/05/2022

-

15:06

Nova dojava o bombi stigla u TC Stadion pred utakmicu Voždovca i Partizana
Nova dojava o bombi stigla u TC Stadion pred utakmicu Voždovca i Partizana - Copyright Google Maps

veličina teksta

Aa Aa

Dojava o bombi stigla je i u Stadion šoping centar u Beogradu, gde je za 16.30 časova zakazana utakmica između FK Voždovac i FK Partizan, saopšteno je iz FK Partizan.

"Kad je reč o dojavi da je na TC Stadion postavljena bomba, Partizan je u kontaktu sa FK Voždovac i nakon pregleda MUP-a Srbije i potvrde da se utakmica može odigrati nastavićemo sa utvrđenim aktivnostima za danas", poručili su iz FK Partizan.

Podsetimo, nakon dojava o bombama koje su jutros stigle u 97 osnovnih i nekoliko srednjih škola u Beogradu, još uvek nisu pregledani svi objekti, a ekipe policije su na terenu rekli su iz MUP-a za Euronews Srbija. Nakon detaljne provere kontradiverzionih ekipa MUP-a u velikom broju škola je utvrđeno je da su dojave bile lažne. U međuvremenu su u oko dvadesetak škola stigle nove dojave pre popodnevne smene.

Ministarstvo prosvete je saopštilo da su u školama gde su obavljene provere učenici vraćeni na nastavu, a da su u školama gde pregledi još traju učenici vraćeni kućama. "Nakon završenog kontradiverzionog pregleda, učenici će biti vraćeni na nastavu", navodi Ministarstvo.

Takođe, kako je nezvanično saznao Euronews Srbija, dojavu o bombi primila je i privatna gimnazija koja se nalazi u zgradi Beograđanke, te je i taj objekat danas u toku dana evakuisan.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija