Aktuelno

Odloženo suđenje Miroslavu Aleksiću: Stigla dojava o bombi

Komentari

Autor: Tanjug

23/06/2022

-

10:48

Odloženo suđenje Miroslavu Aleksiću: Stigla dojava o bombi
Odloženo suđenje Miroslavu Aleksiću: Stigla dojava o bombi - Copyright E-Stock/Časlav Vukojčić

veličina teksta

Aa Aa

Vlasnik škole glume Miroslav Aleksić, optužen za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole, stigao je danas u Viši sud u Beogradu, gde je trebalo da bude nastavljeno suđenje. Ipak, pre podneva u Palatu pravde je stigla dojava o bombi.

Dojava o bombi stigla je i juče, a nakon protivdiverzionog pregleda Palate pravde utvrđeno da je ona bila lažna.

Aleksić je zajedno sa advokatom i suprugom ranije ušao u zgradu Palate pravde, a ispred su ga, kao i prethodni put, sačekali aktivisti sa transparentima na kojima piše "Pravda za žrtve, kazna za počinioce" i "Verujemo Mileni Radulović".

On je sud stigao sa slobode, pošto mu je 10.marta ukinut kućni pritvor u kom je bio od 10. septembra prošle godine. Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takode kvalifikovana u produženom trajanju.

E-Stock/Časlav Vukojčić

 

Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke.

Uhapšen je 16. januara prošle godine i do 10. septembra je bio u pritvoru, koji mu je tada zamenjen kućnim pritvorom uz elekronski nadzor, nakon čega mu je 10. marta ukinut i kućni pritvor.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija