Aktuelno

Majka i sestra dečaka odgovornog za masakr u "Ribnikaru" pokušale da napuste Srbiju

Komentari

Autor: Tanjug

24/06/2023

-

21:09

Majka i sestra dečaka odgovornog za masakr u "Ribnikaru" pokušale da napuste Srbiju
Majka i sestra dečaka odgovornog za masakr u "Ribnikaru" pokušale da napuste Srbiju - Copyright Euronews/Nikola Bojčevic

veličina teksta

Aa Aa

Majka i sestra dečaka K.K, koji je počinio  masovno ubistvo u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'', pokušale su da odu iz Srbije, ali su zaustavljene na graničnom prelazu Prohor Pčinjski, ka Severnoj Makedoniji, saznaje Tanjug.

Majka i sestra vraćene su u Srbiju. 

Otac dečaka se nalazi u pritvoru koji je početkom meseca produžen za još 30 dana, a zbog sumnje da je izvršio krivično delo ''teška dela protiv opšte sigurnosti''. 

Sumnjiči se da je on obučavao K.K. da puca, kao i da nije obezbedio svoje oružje po zakonu, jer je, kako se sumnja njegov sin 3. maja iz očevog oružja ubio devet učenika i čuvara, a ranio šest učenika i nastavnicu.

Tužilaštvo takođe proverava da li se u radnjama M.K. majke dečaka, stiču elementi krivičnog dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.
 

Preporuka za vas

Komentari (2)

Марија

25.06.2023 07:45

Што да им пропадне летовање

str

25.06.2023 08:00

Pa dokle ce vise to ispitivati, proteklo je dovoljno vremena da se sve utvrdi. Sta je greh devojcice koja ima tu nesrecu da joj je brat masovni ubica?

Srbija