Društvo

AMSS upozorava na gužvu i brojne radove na putevima širom Srbije

Komentari

Autor: Tanjug

12/09/2021

-

19:26

AMSS upozorava na gužvu i brojne radove na putevima širom Srbije
Unsplash - Copyright Unsplash

veličina teksta

Aa Aa

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorava na pojačan saobraćaj tokom večeri s obzirom da je poslednji dan vikenda, te poručuje da veći broj vozila treba očekivati na auto-putu Miloš Veliki od Preljine ka Obrenovcu kao i na putevima koji vode ka većim gradovima i naseljenim mestima, poput Ibarske magistrale, Obrenovačkog, Avalskog i Zrenjaninskog puta.

U satima pojačanog saobraćaja vožnju dodatno usporavaju brojni radovi na glavnim putnim pravcima, navodi u saopštenju AMSS.

Radovi na putevima

Tako AMSS upozorava da će saobraćaj na regionalnom putu od Kosmaja (Rogača) do Mladenovca biti do 19 časova u prekidu zbog auto-trke "Nagrada Sopota 2021", a da je saobaćaj moguć obilazno preko Sopota.


Do 18. septembra u periodu od 7 do 17 časova izvodiće se radovi na presvlačenju kolovoza na deonici Brestovac - Leskovac (Bratmilovce), u mestu Živkovu, a saobraćaj će se zbog toga odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila i biće regulisan semaforskom signalizacijom.

Od sutra pa do 13. oktobra zbog radova na popravci kolovoza autoputa između petlje Niš-jug i petlje Trupale saobraćaj će se u smeru ka Beogradu odvijati usporeno zbog zatvaranja preticajne trake u dužini od 2,5 km.

Tanjug/Jadranka Ilić

 

 

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Do 16. septembra u periodu od 7 do 16 časova izvodiće se radovi na redovnom održavanju na deonici Novi Bečej - Novo Miloševo, a saobraćaj će se u tom periodu odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Do 20. septembra od 7 do 17 časova planirani su radovi na redovnom održavanju deonice petlja Leskovac centar - Leskovac (Vlasotince) - petlja kod skretanja za grad Leskovac, naselje Bobište, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Prema poslednjim informacijama Puteva Srbije nema zadržavanja vozila na naplatnim stanicama.

Iz Uprave granične policije informacija od 17 i 15 da putnička vozila čekaju na prelazu Preševo 40 minuta, dok teretna vozila čekaju na Batrovcima, Horgošu i Kelebiji po sat, a na prelazu Šid tri sata.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija