Društvo

Dostupna aplikacija Euronews Srbija - čitajte najnovije vesti i gledajte televiziju potpuno besplatno

Komentari

Autor: Euronews Srbija

28/10/2021

-

07:09

Dostupna aplikacija Euronews Srbija - čitajte najnovije vesti i gledajte televiziju potpuno besplatno
Dostupna aplikacija Euronews Srbija - čitajte najnovije vesti i gledajte televiziju potpuno besplatno - Copyright Euronews Srbija

veličina teksta

Aa Aa

Nova Euronews Srbija aplikacija dostupna je za preuzimanje na Google Play i App Store platformama.

Jednostavnog, ali elegantnog dizajna, aplikacija stavlja akcenat prvenstveno na sadržaj, dok istovremeno proizvodi snažan estetski doživljaj. Uz savremeni dizajn, čitanje vesti informativnog i edukativnog karaktera biće mnogo jednostavnije i zanimljivije.

Najnovije vesti iz zemlje i sveta stižu na vaše uređaje brzo, provereno i nepristrasno, dok naši reporteri sa lica mesta prate sve događaje u regionu, tako vam pružajući uvid u događaje i kilometrima daleko od vas.

Kompletan sadržaj Euronews Srbija podrazumeva proizvodnju dnevnih vesti i tema na portalu, ali i video striming televizijskog programa 24 sata dnevno, koji je potpuno besplatan.

Ikonicu za gledanje televizije možete pronaći u gornjem desnom uglu. Odmah sa leve strane nalazi se ikonica koja u svakom trenutku prikazuje aktuelnu vremensku prognozu u vašem gradu, dok ispod u svakom trenutku možete videti najnovije vesti.

Osim toga, dostupna je opcija notifikacija, tačnije obaveštenja o najvažnijim događajima direktno na homescreen vašeg uređaja.

Sve ovo čini Euronews Srbija najobuhvatnijom aplikacijom jednog medija u regionu, ponajviše zbog lepezemultimedijalnih sadržaja, odnosno potpuno besplatne mogućnosti gledanja televizije u realnom vremenu, ali i kredibiliteta njenih novinara.

Omogućeno je i lako ostavljanje komentara ispod tekstova, kao i njihovo deljenje na sve aktuelne društvene mreže i servise.

Dakle, čitajte, gledajte, komentarišite, delite - sa nama vidite celu sliku.

Aplikacija je dostupna za Android i iOS uređaje.

Komentari (0)

Srbija